Productpagina

Healthy Inspirations
Lipbalm Strawberry


€3.95

Pot: 10 ml


Healthy Inspirations Lipbalm Steawberry bestaat uit petroleum jelly (vaseline) Stevia extract en een natuurlijke aarbei flavour. Vaseline beschermt de lippen tegen weersinvloeden van buitenaf, Stevia geeft de zacht zoete smaak en werkt tevens ontstekingsremmend. Met de natuurlijke aardbei flavour krijgt de lipbalm een heerlijke aardbei smaak waarmee Healthy Inpirations Lipbalm Strawberry uw lippen precies geeft wat nodig is.

Ook te gebruiken voor de verzorging van uw handen en/of gezicht, bij kloven en bijvoorbeeld een schrale huid.

Ingrediënten

  • Petroleum Jelly
  • Stevia plantenextract
  • Natuurlijk Aardbei flavour

Omschrijving ingrediënten

Stevia plantenextract
Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en worden op centraal gelegen locaties door een extractieproces de extracten uit het plantje gewonnen. Dit zoete plantje is vooral bekend door de plantaardige zoetstof die hieruit wordt gewonnen. Uit onderzoek is echter gebleken dat bepaalde bestanddelen van deze plant ook een helende en ontstekingsremmende werking heeft.

Petroleum jelly (vaseline)
Petroleum jelly is een mengsel van minerale oliën, paraffine en was. Wanneer deze met elkaar vermengd worden ontstaat er een bijzonder product. Een gladde gel waarvan het smeltpunt net iets boven de lichaamstemperatuur ligt.

Natuurlijk flavourextract
Dit kleurloze extract geeft de typische fruitsmaak en is 100% natuurlijk.

Toepassing Healthy Inspirations Lipbalm Strawberry
Breng de lipbalm circa 3 tot 5 keer per dag aan op de lippen.
Door de samenstelling van deze lipbalm worden de lippen beschermd tegen uitdroging en verzacht het de droge, gesprongen lippen. Door het plantenextract geeft ze bovendien een verzachtende, helende werking bij wondjes en is het aangenaam zoet op de lippen.
Healthy Inspirations Lipbalm Strawberry beschermt de lippen tegen weersinvloeden van buitenaf. Daarnaast vormt het een afsluiting tegen het natuurlijk vochtverlies van de huid. Een droge en gebarsten huid wordt zo beschermd tegen uitdroging. Binnen in de huid ontstaat een huidverzachtend laagje waardoor de huid zich op natuurlijke wijze kan herstellen.

Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.