Klik hier indien de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven!
Nieuwsbrief Stevia Drogist nr 1 (November 2009)

Wij zijn blij dat wij het grote succes van "De Stevia Drogist" met u mogen delen. In februari 2009 zijn we begonnen met het op de markt brengen van Stevia producten, afgelopen juli werd de website "De Stevia Drogist" gelanceerd en we zijn blij verrast over de successen die we boeken. Binnenkort zal ook onze Duitse website "Die Stevia Drogerie" te zien zijn.

Wachten op goedkeuring
Zoals velen van jullie weten is Stevia binnen de EU nog niet goedgekeurd voor consumptie. Kort geleden had ik telefonisch contact met professor Jan Geuns, hij vertelde dat het ernaar uit ziet dat Stevia begin 2010 ook binnen de EU zal worden goedgekeurd voor consumptie. We houden u op de hoogte!

Nieuwe website
Op dit moment zijn we druk bezig met onze website "SteviJa®". Via www.stevija.nl zal veel uitgebreide informatie te vinden zijn over de vele toepassingen van Stevia en uiteraard veel leuke recepten.

Nieuwe producten
We zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van Stevia zoetjes. De zoetjes zullen gemaakt worden met Natrium Bi-carbonaat wat bijvoorbeeld veel gebruikt wordt in bakkerijen. Dus goed nieuws voor de mensen met een Gluten of Lactose intolerantie. Zij kunnen binnenkort ook rustig de zoetjes van SteviJa® gebruiken.

Kauwgom met Stevia
Veel van u hebben ons gevraagd naar kauwgom met Stevia, momenteel zijn we bezig met onderhandelingen met een leverancier!

Recept van de maand
Gezien het weer dat steeds guurder wordt, heb ik gekozen voor warme chocolademelk. Door het hoge cacao gehalte dat hierin wordt gebruikt is het nog gezond ook!

Warme chocolade melk met Stevia.
1,5 Theelepel ongezoete cacao poeder van 70% cacao of meer
4 druppels SteviJa® vloeibaar
Snufje zout
1 beker magere- of soja melk.

Combineer alle ingrediënten in een saus pannetje en verwarm heel langzaam (niet laten koken) als het begint te stomen is het klaar. Enjoy!
Feedback.
Aangezien onze website steeds wordt verbeterd vragen we u om feedback, opmerkingen, kritiek of vragen. Want zonder u zijn wij nergens toch? Alvast hartelijk bedankt hiervoor. Stuur uw reactie naar anna@stevija.nl

Hartelijke groet,
Anna-Gretha en medewerkers van De Stevia Drogist.

De Stevia Drogist is een onderdeel van:Wilt u deze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? Klik dan HIER