Klik hier indien de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven!

Nieuwsbrief Stevia Drogist nr 1 - Jaar 2010

De eerste nieuwsbrief van een veelbelovend jaar. Als alles naar wens verloopt, zal de Europese goedkeuring voor consumptief gebruik van Stevia uiterlijk maart/april bekend worden gemaakt. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. Zo zullen bijvoorbeeld onze etiketten tekstueel worden aangepast en gelijk worden voorzien van een barcode. Maar goed, daar merkt u verder niets van. Zodra de goedkeuring een feit is zal de volgende nieuwsbrief uitkomen.

Distributeurs in geheel Nederland
De afgelopen periode hebben verschillende mensen gevraagd naar de mogelijkheid om distributeur te worden. Bijvoorbeeld mensen die een praktijk hebben op het gebied van voeding, gezondheid, gewichtsconsulenten of gewoon particulieren die net zo enthousiast over onze Stevia producten zijn als wij zelf. Het sprak ons wel aan en het volgende is hier uitgekomen.

Distr-mapDistributieformule
- Distributeurs worden voorzien

van een schrijfmap met foldermateriaal
- Distributiekorting 20%
- Minimale orderbedrag € 150,-
- Geen verzendkosten

Met het orderbedrag wordt het factuurbedrag bedoelt zonder korting, hier gaat dan nog 20% korting vanaf.
Wanneer je enthousiast bent en ook distributeur wilt worden stuur dan een email naar johan@stevija.nl

Distributeurbijeenkomst
Zodra Stevia wordt goedgekeurd zullen wij een distributeurbijeenkomst organiseren. In deze bijeenkomst krijg je allerlei informatie over de stand van zaken over Stevia binnen de EU, een vooruitblik op de ontwikkeling van Steviaproducten etc. etc.


Recept van de maand
Het is januari geweest en dat betekent voor velen van ons een goed voornemen op het gebied van gezondheid en sport. Vandaar een recept waarmee je een eigen sportdrank kunt samenstellen. Het helpt uitdroging voorkomen, bovendien is het nog lekker ook!

Sportdrank
1/2 Theelepel bakzout
4 druppels SteviJa® vloeibaar
2 eetlepels Agave siroop
1/2 Theelepel zeezout

Combineer alle ingrediënten en los het geheel op in 1 Liter water. De Stevia druppels kunnen naar smaak worden toegevoegd.

Foto: Spark / DSM

Hartelijke groet,
Anna-Gretha en medewerkers van De Stevia Drogist.

De Stevia Drogist is een onderdeel van:Wilt u deze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? Klik dan HIER