Klik hier indien de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven!

Nieuwsbrief Stevia Drogist nr 4 - Jaar 2010

Volop in ontwikkeling

Vanaf het goede nieuws over de goedkeuring is er van alles in beweging gekomen. Zoals eerder gemeld is er veel belangstelling vanuit de media, en dat merken we enorm. Iedere dag komen er spontaan mensen langs, krijgen we veel telefoon en via email wordt vaak gevraagd naar recepten. Hoog tijd om even bij te praten. Het kookboek krijgt al aardig vorm en zal naar verwachting in juni klaar zijn. We blijven bezig met nieuwe producten, het eerste resultaat daarvan is al zichtbaar in de vorm van SteviJa Vloeibaar Aardbei.

Verder ziet het er naar uit dat we nog deze maand kunnen verhuizen naar ons nieuwe pand. Ook is onze folder klaar, ik deel die graag met jullie; Bekijk de folder hier.

SteviJa Vloeibaar Aardbei
Eindelijk kun je iets zoets drinken zonder de calorieën! Neem een glas sprankelend (bron)water en voeg naar smaak 5-8 druppels SteviJa Aardbei aan toe. Een heerlijke aardbei-"limonade" onze kinderen vinden het ook erg lekker. Eindelijk, na al die jaren kan ik ze iets anders bieden dan de bestaande limonades vol suiker of chemische zoetstof.

Recept van de maand
Een echte aanrader!

Romige knolselderijsoep (4 pers.)

- snufje Zeezout
- 3 eetlepels extra vergine olijfolie
- 1 middelgrote knolselderij
- 2 grote bleekselderij stengels
- 1 grote ui
- 1½  liter groente bouillon
- 1 laurier blad
- 1 handje vol cashew nootjes (ongeroosterd)
- ½  eetlepel SteviJa Zoetpoeder
- Versgemalen zwarte peper 
Foto: SteviJa
®

Strooi het zeezout en de olie in een soeppan, en verwarm zachtjes voor ongeveer een ½ min (dit geeft een anti-aanbak effect) Doe dan de in blokjes gesneden ui, knolselderij en seldery in de pan en bak deze onder voortdurend roeren zacht maar niet bruin.

Voeg dan de groentebouillon met het laurierblad toe en laat het op zacht vuur in ongeveer 30 minuten gaar koken. Haal het laurierblad uit de pan en pureer de soep.

Mix in een staafmixer de cashewnootjes, een flinke scheut koud water en de zoetpoeder tot een witte puree. Roer de puree door de soep. Voeg naar smaak zwarte peper toe.

Lekker met kleine stukjes appel en geknipte bieslook. Enjoy!

Feedback
Hebt u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Ik wens u nog een fijne dag,
Anna-Gretha en medewerkers van De Stevia Drogist.

De Stevia Drogist is een onderdeel van:
Wilt u deze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? Klik dan HIER