07 oktober 2014

In deze nieuwsbrief:


We zijn altijd op zoek naar de beste natuurlijke producten op het gebied van voeding. Met de introductie van natuursuper.nl gaan we verder dan dat, zolang de producten maar duurzaam en 100% natuurlijk zijn. Via het tv-programma Shark Tank, uitgezonden op Fox, kwamen we de oprichters van het schoonmaakmerk Better Life tegen. Ze lieten zien dat hun producten zo veilig zijn dat je ze zelfs zonder nadelige gevolgen in je mond kunt spuiten! Daarnaast lieten ze zien dat hun natuurlijke producten betere prestaties leveren dan de reguliere middelen. We besloten de producten maar eens aan een test te onderwerpen. Wij zijn overtuigd, het merk Better Life is 100% plantaardig terwijl betere resultaten worden behaald. Better Life is nu ook in Nederland te koop via onze website natuursuper.nl.


What-Ever

What-Ever

Alles reiniger
100% plantaardig en veilig voor het milieu.
geschikt voor het reinigen van toiletten, aanrechtbladen, tafels, muren, plinten, vloeren, badkamers, sportmateriaal en speelgoed, om er zo maar een paar op te noemen. Spray op het oppervlak en veeg het schoon met een vochtige doek.

Naspoelen is niet nodig.


Even the kitchen sink

Even the kitchen sink

Plantaardig schuurmiddel
Veilig en effectief voor het gebruik op: RVS spoelbakken, porselein, tegel en voeg, badkuipen, toiletpotten, douch-deuren, kookplaten, glazen kookplaten, potten en pannen, keramiek, emaille, steen en gegoten marmer.

Schud voor gebruik. Wrijf uit met een schuurspons of doek en spoel het na.


Dish It out

Dish It out

Afwasmiddel
Dish It out is voor uw lastige, meest vettige klusjes. Voor een onovertroffen schoonmaak. Geniet van een snelle en makkelijke schoonmaak zonder schadelijke resten. Spuit het in de gootsteen gevuld met water en geniet van schuimend geluk.

100% plantaardig en aangevuld met vit. E en AloŽ-Vera voor de handen.


Simply floored

Simply floored

Vloerreiniger
De natuurlijke kant-en-klare vloerreiniger die vuil met een paar spuiten oplost. Uw mond valt open, want Simply floored laat een glanzende vloer achter op tegel, hout, steen, laminaat, linoleum en zelfs cement. Het is een reiniger, geen wax, dus geen zorgen over een waxlaagje voor uw vloer (of voeten)

Naspoelen niet nodig, veilig voor kinderen en huisdieren.


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+