24 februari 2015

In deze nieuwsbrief:

- Go Forth & Conquer
- Spirulina tabletten
- Groene Koffieboon-extract
- Culieet


Go Forth & Conquer

Go Forth & Conquer

Go Forth & Conquer is een heerlijke gezicht, hand en body-wash. De zeep is zacht voor de huid en het milieu doordat de zeep sulfaatvrij is en 100% natuurlijk. Het bevat vitaminen en botanische extracten.


Spirulina tabletten

Spirulina tabletten

Spirulina is een alg die rijk is aan vitaminen, mineralen en eiwitten. Om die reden wordt het gebruikt als aanvulling op de voeding, bijvoorbeeld tijdens een diŽet. Spirulina versterkt het immuunsysteem, heeft een gunstige invloed op haar, huid en nagels, helpt bij vermoeidheid, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en vermindert de zoete trek.


Groene Koffieboon-extract

Groene Koffieboon-extract

Groene Koffieboon-extract is ideaal te gebruiken bij gewichtsbeheersing. De opname van glucose in het bloed wordt geremd en de energie van het in het lichaam opgeslagen vet wordt juist aangesproken. Daarnaast wordt de stofwisseling gestimuleerd en biedt het ondersteuning bij een gezonde bloeddruk.


Culieet heerlijk bij vlees en vis

9.95 7.95

Culieet heerlijk bij vlees en vis

Deze lekker pittige en heerlijke smaakmaker is ontwikkeld door een chef-kok en is ambachtelijk bereid. Culieet is veelzijdig in gebruik. Marineer bijvoorbeeld je vlees voor het diner een half uurtje met Culieet of geef een quinoa salade een beetje meer smaak en pit door deze in een dressing te verwerken.


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+