20 mei 2015

In deze nieuwsbrief:

Lilly's Eco Clean huishoudmiddelen

Lilly, de oorspronkelijke oprichter, had indertijd een succesvol schoonmaakbedrijf. Ze werd ziek en realiseerde zich dat haar ziekte (onbehandelbare sinusitis, compulsief hoesten en niezen dat rugpijn veroorzaakte) wellicht veroorzaakt werd door de chemische schoonmaakmiddelen die ze gebruikte.

Ze begon haar eigen schoonmaakmiddelen te maken voor haar werk met gebruik van natuurlijke ingrediŽnten zoals azijn, zuiveringszout, plantaardige zeep en etherische oliŽn.


Lilly's Allesreiniger Citrus

Lilly's Allesreiniger Citrus

500 ml
Gebruik Lilly's Allesreiniger voor het schoonmaken van alle soorten oppervlakten van graniet tot roestvrij staal. Ideaal voor tegels, kranen en spiegels. Je kunt deze allesreiniger ook gebruiken voor de magnetron en koelkast, want hij is veilig voor gebruik in de nabijheid van etenswaren. 

Lilly's Allesreiniger is verkrijgbaar in twee soorten: 

- Lilly's Allesreiniger Citrus
- Lilly's Allesreiniger Eucalyptus


Lilly's Afwasmiddel

Lilly's Afwasmiddel

500 ml
Lilly's Afwasmiddel is geconcentreerd, dus een of twee keer knijpen is al voldoende voor een gootsteen vol vuile vaat. Geniet van de heerlijke geur van pure etherische citroenolie. Bovendien is dit een natuurlijk antibacterieel extract. Na het afwassen even afspoelen, drogen en klaar!


Lilly's Ontvetter en Ontkalker

Lilly's Ontvetter en Ontkalker

500 ml
Deze ontvetter en ontkalker met etherische citroengrasolie is geschikt voor het zwaardere werk en laat alle harde oppervlakten in je huis stralen. Ideaal voor het schoonmaken van ovens, magnetrons, het fornuis, het aanrecht, tegels, douchegordijnen, badkuipen, enzovoorts. 99,9% effectief tegen bacteriën. 


Lilly's Toiletreiniger

Lilly's Toiletreiniger

750 ml
Onze toiletreiniger spuit gemakkelijk onder de rand met de schuine spuitkop. Even laten intrekken, schrobben en doorspoelen. De natuurlijke tea tree-olie is een zeer effectieve reiniger en het is tevens een natuurlijke luchtverfrisser. Geschikt voor dagelijks gebruik.


Lilly's Wasmiddel

Lilly's Wasmiddel

1000 ml
Lilly's Wasmiddel met etherische oranjebloesem- en kamillelolie wordt gemaakt met de beste pantaardige ingredienten die veilig zijn voor jou en het milieu. GEEN synthetische geurstoffen, GEEN enzymen, GEEN optische witmakers, GEEN bleekmiddelen - alleen natuurlijke waskracht en de pure zachtheid van biologisch aloë vera-sap!

Lilly's Wasmiddel is verkrijgbaar in twee soorten: 

- Lilly's Wasmiddel Oranjebloesem-Kamille
- Lilly's Wasmiddel Ongeparfumeerd


Lilly's Wasverzachter

Lilly's Wasverzachter

750 ml
Deze wasverzachter met etherische oranjebloesem- en kamilleolie wordt gemaakt van natuurlijke, niet-toxische ingrediënten en bevat sap van biologische aloë vera-blad voor een heerlijk zachte was. GEEN synthetische geurstoffen, GEEN enzymen, GEEN optische witmakers. Voor heerlijk zachte en makkelijk strijkbare kleding. 


Lilly's Vloerreiniger

Lilly's Vloerreiniger

750 ml
Voeg een dop (ongeveer 30 ml) toe aan een emmer warm water en dweil het vuil heel makkelijk weg! Geschikt voor alle typen vloer (linoleum, laminaat, tegels, etc) en heel goed voor houten vloeren. Geniet van de heerlijke geur van etherische sinaasappelolie - alles gaat er nog mooier van glimmen. 


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+