29 juli 2015

In deze nieuwsbrief:

Goed nieuws! SteviJa heeft blijvend haar prijzen verlaagd voor het gehele assortiment!

Steeds meer mensen begrijpen dat gezonde voeding belangrijk is en willen dit graag toepassen in hun eetpatroon.
Wij van SteviJa zijn met onze zoetstoffen-lijn hier maar een klein onderdeel in, maar willen dit wel graag goed doen.
Met onze 100% natuurlijke grondstoffen en aantrekkelijke verpakkingen, maar nu ook met extra scherpe prijzen, hopen wij voor de markt een gezonde keuze makkelijker te maken.

Al onze SteviJa producten blijvend in prijs verlaagd!


SteviJa Zoetpoeder

7.95 6.95

SteviJa Zoetpoeder

Blijvend in prijs verlaagd!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en Inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


SteviJa Kristal

9.95 7.95

SteviJa Kristal

Blijvend in prijs verlaagd!
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


SteviJa Vloeibaar Naturel blijvend in prijs verlaagd

7.95 5.95

SteviJa Vloeibaar Naturel blijvend in prijs verlaagd

Vloeibaar 100 en 40 ml
SteviJa Vloeibaar Naturel is een natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.

Gebruik SteviJa Vloeibaar Naturel in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroenwater, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs. SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en geeft slechts 0,33 kcal per dosering!


SteviJa Zoetjes - Dispenser: 300 stuks

5.95 3.95

SteviJa Zoetjes - Dispenser: 300 stuks

Blijvend in prijs verlaagd!
SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, hebben dezelfde zoete smaak als gewone suiker en bij gebruik blijft de schuimlaag op de koffie intact. SteviJa Zoetjes lossen goed op in zowel koude als warme dranken, zoals bijvoorbeeld een zelfgemaakte ijsthee.


SteviJa Zoetjes Navul 500

8.95 7.95

SteviJa Zoetjes Navul 500

Blijvend in prijs verlaagd!
SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, hebben dezelfde zoete smaak als gewone suiker en bij gebruik blijft de schuimlaag op de koffie intact. SteviJa Zoetjes lossen goed op in zowel koude als warme dranken, zoals bijvoorbeeld een zelfgemaakte ijsthee.

Wanneer u SteviJa Zoetjes Navul bestelt, krijgt u hier een handige uitleg bij, zodat het navullen van de dispensers een makkie is!


SteviJa Extract Poeder (puur)

16.95 14.95

SteviJa Extract Poeder (puur)

Blijvend in prijs verlaagd!
SteviJa Extract Poeder (puur) is het zeer zoete, pure extract dat uit de bladeren van de steviaplant wordt gewonnen. Deze poeder is puur en dus niet vermengd met andere grondstoffen. Door de extreem hoge zoetkracht van Stevija Extract Poeder (puur) is deze erg zuinig in gebruik en is het vooral populair voor het zoeten van specifieke recepten, zoals bijvoorbeeld, jam, ijs ,ijsthee of wijn (bijzoeten).
 
SteviJa Extract Poeder (puur) bevat bijna geen calorieën: 6 kcal/100 gr. tegenover 400 kcal/100 gr. voor suiker!


Bio gemalen steviablad (fijn)

9.95 8.95

Bio gemalen steviablad (fijn)

Blijvend in prijs verlaagd!
Ondanks dat Bio Gemalen steviablad veilig is voor de voedingsmiddelen industrie, wordt het hiervoor nog niet toegestaan. Steviablad is lekker zoet en wordt door haar hoge kwaliteit bijvoorbeeld gebruikt in een gezonde smoothie of over een fruitsalade. Tevens heeft Bio gemalen steviablad een positief effect op de huid, waardoor het ook wel wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden, zoals bijvoorbeeld een gezichtsmasker.


SteviJa Limonadesiropen drop en go!

8.95 6.95

SteviJa Limonadesiropen drop en go!

Blijvend in prijs verlaagd!
De Limonadesiropen van SteviJa zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor een veganistische levensstijl. Deze siroop heeft geen toegevoegde kleurstoffen maar geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving. Met de handige druppelflacon is de limonade makkelijk mee te nemen en doseerbaar. 

Gebruik SteviJa Limonadesiropen als verantwoorde smaakmaker en verfrissende dorstlesser! Gebruik 5 - 8 druppels in een glas (bron)water voor een heerlijke limonade. De siropen zijn ook heel geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, voor het maken van ijs of voor een friszoete smaak en extra fruitbeleving in een zomerse vruchtenbowl. 

Met het 40 ml flesje kunnen maar liefst 100 glazen ‘Stevinade’ gezoet worden met slechts 3,7 kcal per glas!


Facebook actie

Facebook actie

Daag je vrienden uit om mee te doen aan 30 da
Suiker is slecht voor de gezondheid wist je bijvoorbeeld dat suiker hoge bloeddruk veroorzaakt? Lees hier meer over het witte gif waar de meeste mensen (zonder dat ze het weten) verslaaft aan zijn:

We dagen je uit om mee te doen en krijg SteviJa naturel GRATIS! Bestel hiervoor 1 x Stevija kristal (95% minder calorieën dan gewone suiker) vermeld de actiecode SGFRCH en krijg SteviJa Naturel helemaal GRATIS! 

Like deze actie en daag je vriende uit!


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+