30 juli 2015

In deze nieuwsbrief:

30 dagen suikervrij! Doe ook mee en krijg SteviJa Naturel gratis!
Steven Schoppert van RTL nieuws heeft ons gister (29-07) in de uitzending ge´nspireerd om meer informeren te geven over de nadelige effecten van suiker.

Wij van SteviJa dagen je uit om mee te doen aan de 30 dagen suikervrij oefening. Ons doel van deze oefening is om je er van bewust te maken hoeveel suiker er is toegevoegd aan onze voeding door de voedingsmiddelenindustrie.


30 DAGEN SUIKERVRIJ !

30 DAGEN SUIKERVRIJ !

Er is slecht nieuws over het witte gif (suiker) wat wij vinden dat je moet weten. Lees de twee belangrijkste redenen waarom je suiker zou moeten mijden:

1) Hoge bloeddruk - De normale hoeveelheid stikstofoxide in ons bloed houdt onze bloedvaten gezond en open. Te veel suiker in ons dieet vermindert dit stikstofoxide gehalte in ons bloed, waardoor de bloedvaten smaller worden. Dit veroorzaakt een hogere bloeddruk en  verhoogt de kans op hartaandoeningen.
2) Insuline-resistentie - Als suiker in het lichaam komt, zorgt insuline dat de cellen de insuline kunnen opnemen. Wanneer er echter continu suikerpieken zijn, wordt insuline minder effectief. Suiker kan dan niet in de cellen komen en komt "vast" te zitten in het lichaam, wat op zijn beurt toxische effecten tot gevolg heeft die leiden tot zwaarlijvigheid en de dreiging van diabetes.

Bronvermelding: www.doctoroz.com

Wist je dat SteviJa Kristal maar liefst 95% minder calorieën bevat dan gewone suiker?

Laat ons jou de nodige ondersteuning geven bij deze 30 dagen suikervrij oefening en maak gebruik van de actiecode. Bestel SteviJa Kristal en voer bij het afrekenen de actiecode SGFRCH in. Er zal dan automatisch een gratis flesje SteviJa Naturel aan je winkelmandje worden toegevoegd!


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze prijsverlagingen leuk? Of weet je iemand die van één de voordeelpakketen zou willen profiteren? Vergeet deze dan niet de delen met je vrienden.


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+