09 november 2015

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Multivoordeel Chiazaad zak 500 gram, 2e gratis! Aanbieding: SteviJa Sweet Moments - 15% korting! Aanbieding Lovechock chocola - 20% korting! Aanbieding Ananda chocola - 20% korting! Aanbieding 4x BIO Agave + BIO Cocunut syrup - 30% korting!


SteviJa multivoordeel

SteviJa multivoordeel

Bespaar 20%
Wist je dat je nu ook kunt profiteren van multivoordeel?
Alle onderstaande producten zijn voortaan ook per doos verkrijgbaar.  

SteviJa Kristal
SteviJa Zoetpoeder
SteviJa Naturel Vloeibaar 40 en 100 ml
SteviJa Limonadesiropen
SteviJa Gemalen steviablad
SteviJa Extract poeder puur
SteviJa Baksoda

 


Chiazaad zak 500 gram, 2e gratis!

Chiazaad zak 500 gram, 2e gratis!

Chiazaad is de grootste en de beste bron van omega-3 van alle voeding. Het is een graansoort met een enorme hoeveelheid energie.
Chiazaad, ook wel “runners food” genoemd, geeft een merkbare boost aan het uithoudingsvermogen, niet alleen omdat het zaad is volgeladen met elektrolyten, eiwitten en aminozuren, maar ook omdat chiazaad tot 10 keer zijn eigen gewicht aan water kan absorberen, waardoor uitdroging wordt voorkomen.


Aanbieding: SteviJa Sweet Moments

24.84 20.90

Aanbieding: SteviJa Sweet Moments

15% korting!
Het Sweet Moments pakket van SteviJa bestaat uit:
- SteviJa Zoetpoeder, 220 gram
- SteviJa Kristal, 350 gram
- Cavalier Hazelnoot Chocoladepasta, 380 gram
- SteviJa Zoetjes Dispenser, 300 stuks

Deze aanbieding is blijvend geldig!


Aanbieding Lovechock chocola

2.24 1.79

Aanbieding Lovechock chocola

20% korting!
Lovechock is heerlijke intense smaak van cacao. Profiteer nu van onze aanbieding want Op is Op!

  • Lovechock cacao nibs heeft en knapperige stukjes cacaobonen bevat.
  • Lovechock Pineapple Inca met haar heerlijke combinatie van ananas en Inca 


Aanbieding Ananda chocola

1.95 1.56

Aanbieding Ananda chocola

20% korting!
De heerlijke chocola van Ananda is gemaakt van de beste cacao uit Ecuador.
Het cacao-gehalte van deze chocoladerepen is 70 tot 80% puur. 
Profiteer nu van deze aanbieding want Op is Op!
 

  • Incredible Inca met een zacht zurige smaak van Incabessen (70% cacao)
  • Blissful Banana met een heerlijke smaak van banaan (70% cacao)
  • Chia Chic, pure chocolade gevuld met chiazaad (70% cacao)


Aanbieding 4x BIO Agave + BIO Cocunut syrup

26.87 19.50

Aanbieding 4x BIO Agave + BIO Cocunut syrup

30% korting!
Agave siroop is 1.4 keer zoeter dan suiker maar heeft niet half zoveel koolhydraten. Maya Agave siroop heeft een lage glycemische waarde (22). Agave siroop is heerlijk in yoghurt, maar ook over ijs, fruit en pannenkoeken.
Coconut bloesem: Door het kappen van de bloesem loopt er nectar uit de palm. Deze nectar wordt opgevangen en zachtjes gekookt en ingedampt. De Biologische kokos bloesem siroop van Tropicai heeft een caramelachtige smaak en heeft door de zorgvuldige bereiding haar vitamines en mineralen behouden. De "suikers" van kokos bloesem worden langzaam door het lichaam opgenomen en hebben een glycemische index van 35.

De Bio Agave/Coconut syrup aanbieding bestaat uit:
Coconut syrup  - Agave Blackcurrant - Agave Blueberry en Agave Hazelnoot


Pompoen toetje met appelsaus

Steeds meer mensen vinden het leuk om pompoen te verwerken in recepten. Hier een makkelijk, creatief en vooral heerlijk recept van een pompoen toetje me zelfgemaakte appelsaus. Enjoy!

Pompoen toetje met appelsaus

Ingrediënten

  • Pompoen toetje 1 kleine pompoen (1 kg) 200 gram crème fraîche 50 gram SteviJa Kristal 1 zakje agar-agar Appelsaus 250 ml biologische appelsap 1 citroenschil 1 eetlepel SteviJa Zoetpoeder ½ theelepel kaneel 50 ml koud water ½ eetlepel aardappelzetmeel

Bereiding

Pompoenpudding Snij de pompoen door midden en verwijder de zaden en draden uit het midden. Snij daarna de pompoen in stukken en kook deze zacht zodat je het tot een pulp kunt mixen. Giet het water af en mix de pulp, crème fraîche, SteviJa Kristal en het zakje agar-agar poeder tot een luchtig geheel. Doe hierna het pompoenmengel in puddingvormpjes naar keuze en zet deze in de koelkast tot ze zijn afgekoeld en opgestijfd. Overgiet de Pompoenpudding met de appelsaus en garneer met slagroom (geklopt met SteviJa Zoetpoeder) en een snufje kaneel. Appelsaus Verwarm de appelsap, citroenschil, de SteviJa Zoetpoeder en de kaneel in een steelpannetje. Verwijder na 2 minuten de citroenschil. Mix de zetmeel met het koude water tot een papje en roer deze door de warme appelsaus. Roer het geheel nog 1 minuut zachtjes door en laat het dan vervolgens afkoelen in de koelkast.


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+