12 januari 2016

In deze nieuwsbrief:

Vanwege het succes, hebben we besloten onze aanbiedingen nogmaals een week te verlengen. Profiteer nu het nog kan want deze aanbiedingen lopen af op dinsdag 19 januari.

SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
SteviJa Kristal - 95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4 - 0,17 kcal per zoetje!
SteviJa Zoetjes Navulverpakking - 500 zoetjes
SteviJa Limonadesiropen - 3,7 kcal per glas
SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml - 0,33 kcal per dosering
Bio gemalen steviablad (fijn) - 0 kcal


SteviJa Zoetpoeder

6.95 6.00

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


SteviJa Kristal

7.95 7.00

SteviJa Kristal

95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

15.80 15.00

SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

0,17 kcal per zoetje!
SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke draagstoffen en zijn lekker zoet van smaak in uw koffie of thee. Ook koud, in bijvoorbeeld uw zelfgemaakte ijsthee, lossen de zoetjes prima op. Profiteer nu van deze zoete actie van 5 dispensers voor de prijs van 4!


SteviJa Zoetjes Navulverpakking

5.95 5.00

SteviJa Zoetjes Navulverpakking

500 zoetjes
SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, hebben dezelfde zoete smaak als gewone suiker en bij gebruik blijft de schuimlaag op de koffie intact. SteviJa Zoetjes lossen goed op in zowel koude als warme dranken, zoals bijvoorbeeld een zelfgemaakte ijsthee.

Wanneer u SteviJa Zoetjes Navul bestelt, krijgt u hier een handige uitleg bij, zodat het navullen van de dispensers een makkie is!


SteviJa Limonadesiropen

20.85 15.00

SteviJa Limonadesiropen

3,7 kcal per glas
De Limonadesiropen van SteviJa zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor een veganistische levensstijl. Deze siroop heeft geen toegevoegde kleurstoffen maar geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving. Met de handige druppelflacon is de limonade makkelijk mee te nemen en doseerbaar. 

Gebruik SteviJa Limonadesiropen als verantwoorde smaakmaker en verfrissende dorstlesser! Gebruik 5 - 8 druppels in een glas (bron)water voor een heerlijke limonade. De siropen zijn ook heel geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, voor het maken van ijs of voor een friszoete smaak en extra fruitbeleving in een zomerse vruchtenbowl. 

Met het 40 ml flesje kunnen maar liefst 100 glazen ‘Stevinade’ gezoet worden met slechts 3,7 kcal per glas!


SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml

5.95 5.00

SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml

0,33 kcal per dosering
SteviJa Vloeibaar Naturel is de 100% natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.

Gebruik SteviJa in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroen water, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs.

SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en bevat slechts 0,33 kcal per dosering!


Bio gemalen steviablad (fijn)

8.95 8.00

Bio gemalen steviablad (fijn)

0 kcal
Ondanks dat Bio Gemalen steviablad veilig is voor de voedingsmiddelenindustrie, is het hiervoor nog niet toegestaan. Steviablad is lekker zoet en wordt door haar hoge kwaliteit bijvoorbeeld gebruikt in een gezonde smoothie of over een fruitsalade. Tevens heeft Bio gemalen steviablad een positief effect op de huid, waardoor het ook wel wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden, zoals bijvoorbeeld een gezichtsmasker.


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze nieuwsbrief leuk? Of weet je iemand die van één van deze aanbiedingen wil profiteren? Vergeet deze dan niet te delen met je vrienden!


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+