15 februari 2016

In deze nieuwsbrief:

Chiazaad zak 500 gram, elke 2e zak gratis! - 50% Korting!
Juvo Green Prote´ne maaltijdvervanger - 33% Korting!
SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml - 13% Korting!
Graanpletterij De Halm - 20% Korting !
Bio Havermout glutenvrij - 15% Korting!
Aanbieding: SteviJa Sweet Moments - 15% korting!


Chiazaad zak 500 gram, elke 2e zak gratis!

13.90 6.95

Chiazaad zak 500 gram, elke 2e zak gratis!

50% Korting!
Chiazaad is de grootste en de beste bron van omega-3 van alle voeding. Het is een graansoort met een enorme hoeveelheid energie.
Chiazaad, ook wel “runners food” genoemd, geeft een merkbare boost aan het uithoudingsvermogen, niet alleen omdat het zaad is volgeladen met elektrolyten, eiwitten en aminozuren, maar ook omdat chiazaad tot 10 keer zijn eigen gewicht aan water kan absorberen, waardoor uitdroging wordt voorkomen.


Juvo Green Prote´ne maaltijdvervanger

44.95 29.95

Juvo Green Prote´ne maaltijdvervanger

33% Korting!
Juvo Green Proteïne is een zorgvuldig samengestelde eiwitrijke maaltijdvervanger. Juvo raw proteïne bevat belangrijke bouwstenen en hulpstoffen zoals vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten die onmisbaar zijn. Juvo Green proteïne is vooral geschikt bij afvallen en voor sporters waarbij Juvo proteïne ondersteuning bied bij de spieropbouw.
Nu met gratis Shakebeker ter waarde van € 6,95 !


SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

5.95 5.15

SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

13% Korting!
SteviJa Vloeibaar Naturel is een natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.

Gebruik SteviJa Vloeibaar Naturel in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroenwater, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs. SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en geeft slechts 0,33 kcal per dosering!


Graanpletterij De Halm

Graanpletterij De Halm

20% Korting !
Granen vormen een ideaal basisvoedsel omdat ze voor de mens onmisbare voedingsstoffen bevatten. Het grootste deel van de graankorrel bestaat uit zetmeel dat energie levert. Voor de vertering van zetmeel zijn B-vitamines nodig en die zitten in het buitenste gedeelte van de korrel. In de zemel en de kiem bevinden zich veel voor het lichaam essentiële mineralen en spoorelementen. De consumptie van volwaardige granen ondersteunt bovendien een goede spijsvertering. Ons lichaam neemt  de aanwezige voedingsstoffen uit graan gemakkelijker op als het geplet is. De graanvlokken hoeven dan ook niet gekookt te worden. Voor recepten download het gratis receptenboekje.


Bio Havermout glutenvrij

3.19 2.69

Bio Havermout glutenvrij

15% Korting!
Een lekker glutenvrij ontbijt die goed past in een gezonde levensstyle. Deze heerlijke havermout heeft een hoog vezelgehalte, verlaagt het cholesterolgehalte en zorgt ervoor dat je niet snel honger krijgt. Deze aanbieding is geldig t/m 20 april 2015.


Aanbieding: SteviJa Sweet Moments

24.84 20.90

Aanbieding: SteviJa Sweet Moments

15% korting!
Het Sweet Moments pakket van SteviJa bestaat uit:
- SteviJa Zoetpoeder, 220 gram
- SteviJa Kristal, 350 gram
- Cavalier Hazelnoot Chocoladepasta, 380 gram
- SteviJa Zoetjes Dispenser, 300 stuks

Deze aanbieding is blijvend geldig!


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+