29 maart 2016

In deze nieuwsbrief:

SteviJa zoetjes 5 voor de prijs van 4
Bio gemalen steviablad (fijn) - Blijvend in prijs verlaagd!
SteviJa Kennismakingspakket
What-Ever - Alles reiniger
Simply floored - Vloerreiniger
Even the kitchen sink - Plantaardig schuurmiddel
Dish It out - AfwasmiddelSteviJa zoetjes 5 voor de prijs van 4
Facebook like en deel


SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

19.75 15.80

SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

20% Korting !

Slechts 0,17 kcal per zoetje! SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke draagstoffen en zijn lekker zoet van smaak in uw koffie of thee. Ook koud, in bijvoorbeeld uw zelfgemaakte ijsthee, lossen de zoetjes prima op. Profiteer nu van deze zoete actie van 5 dispensers voor de prijs van 4!


Bio gemalen steviablad (fijn)

8.95 7.95

Bio gemalen steviablad (fijn)

0 kcal
Ondanks dat Bio Gemalen steviablad veilig is voor de voedingsmiddelenindustrie, is het hiervoor nog niet toegestaan. Steviablad is lekker zoet en wordt door haar hoge kwaliteit bijvoorbeeld gebruikt in een gezonde smoothie of over een fruitsalade. Tevens heeft Bio gemalen steviablad een positief effect op de huid, waardoor het ook wel wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden, zoals bijvoorbeeld een gezichtsmasker.


SteviJa Kennismakingspakket

24.80 20.95

SteviJa Kennismakingspakket

15% korting!
Nog steeds zijn er mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met het mooie product Stevia. Maak kennis en profiteer van deze aanbieding bestaande uit:

- SteviJa Zoetpoeder 220 gram
- SteviJa Kristal 350 gram
- SteviJa Zoetjes 300 stuks
- SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml


What-Ever

7.99 6.39

What-Ever

Alles reiniger -20%
100% plantaardig en veilig voor het milieu. geschikt voor het reinigen van toiletten, aanrechtbladen, tafels, muren, plinten, vloeren, badkamers, sportmateriaal en speelgoed, om er zo maar een paar op te noemen. Spray op het oppervlak en veeg het schoon met een vochtige doek. Naspoelen is niet nodig.


Simply floored

7.99 6.39

Simply floored

Vloerreiniger -20%
De natuurlijke kant-en-klare vloerreiniger die vuil met een paar spuiten oplost. Uw mond valt open, want Simply floored laat een glanzende vloer achter op tegel, hout, steen, laminaat, linoleum en zelfs cement. Het is een reiniger, geen wax, dus geen zorgen over een waxlaagje voor uw vloer (of voeten) Naspoelen niet nodig, veilig voor kinderen en huisdieren.


Even the kitchen sink

7.99 6.39

Even the kitchen sink

Plantaardig schuurmiddel -20%
Veilig en effectief voor het gebruik op: RVS spoelbakken, porselein, tegel en voeg, badkuipen, toiletpotten, douch-deuren, kookplaten, glazen kookplaten, potten en pannen, keramiek, emaille, steen en gegoten marmer. Schud voor gebruik. Wrijf uit met een schuurspons of doek en spoel het na.


Dish It out

7.99 6.39

Dish It out

Afwasmiddel -20%
Dish It out is voor uw lastige, meest vettige klusjes. Voor een onovertroffen schoonmaak. Geniet van een snelle en makkelijke schoonmaak zonder schadelijke resten. Spuit het in de gootsteen gevuld met water en geniet van schuimend geluk. 100% plantaardig en aangevuld met vit. E en Aloë-Vera voor de handen.


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze nieuwsbrief leuk? Of weet je iemand die van één van deze aanbiedingen wil profiteren? Vergeet deze dan niet te delen met je vrienden!


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+