10 mei 2016

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
SteviJa Kristal - 95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4 - 20% Korting !
SteviJa Zoetjes Navulverpakking - 500 zoetjes
SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml - 0,33 kcal per dosering
SteviJa GO! - Siropen Blackcurrant, Lemon en Aardbei
Facebook like en deel


SteviJa Kristal

7.95 7.45

SteviJa Kristal

95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


SteviJa Zoetpoeder

6.95 6.00

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

19.75 15.80

SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

20% Korting !

Slechts 0,17 kcal per zoetje! SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke draagstoffen en zijn lekker zoet van smaak in uw koffie of thee. Ook koud, in bijvoorbeeld uw zelfgemaakte ijsthee, lossen de zoetjes prima op. Profiteer nu van deze zoete actie van 5 dispensers voor de prijs van 4!


SteviJa Zoetjes Navulverpakking

5.95 5.00

SteviJa Zoetjes Navulverpakking

500 zoetjes
SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, hebben dezelfde zoete smaak als gewone suiker en bij gebruik blijft de schuimlaag op de koffie intact. SteviJa Zoetjes lossen goed op in zowel koude als warme dranken, zoals bijvoorbeeld een zelfgemaakte ijsthee.

Wanneer u SteviJa Zoetjes Navul bestelt, krijgt u hier een handige uitleg bij, zodat het navullen van de dispensers een makkie is!


SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml

5.95 4.95

SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml

0,33 kcal per dosering
16% Korting!

SteviJa Vloeibaar Naturel is de 100% natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.
Gebruik SteviJa in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroen water, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs.

Verkrijgbaar in;
- Flacon 40ml
- Flacon 100ml
- Fles 1 liter

SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en bevat slechts 0,33 kcal per dosering!


SteviJa GO!

17.85 13.95

SteviJa GO!

Siropen Blackcurrant, Lemon en Aardbei
Onze nieuwe SteviJa GO Limonadesiropen zijn een welkome toevoeging aan het assortiment. Deze limonadesiroop zit in een zogenaamd squeeze-flesje. Je knijpt een dosering siroop in een glas of flesje (bron)water en je hebt een heerlijk natuurlijke limonade. Eén squeeze flesje is goed voor ongeveer 50 glazen limonade! Verkrijgbaar in de smaken;

- Lemon
- Aardbei
- Blackcurrant

Vanzelfsprekend zeer laag in calorieën (<3kcal), en denk ook eens aan onze kinderen. Geen kunstmatige kleurstoffen maar extracten van de Carthamus bloem en Black Carrot.
 


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze nieuwsbrief leuk? Of weet je iemand die van één van deze aanbiedingen wil profiteren? Vergeet deze dan niet te delen met je vrienden!


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+