22 september 2016

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Kristal - 95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Vloeibaar Naturel - Flacon 40 ml
SteviJa Limonadesiroop Strawberry - 3 halen, 2 betalen
SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4 - 0,17 kcal per zoetje!
Facebook like en deel


SteviJa Kristal

7.95 7.45

SteviJa Kristal

95% Minder calorieŽn dan suiker!
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

6.95 5.95

SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

15% Korting!
SteviJa Vloeibaar Naturel is een natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.

Gebruik SteviJa Vloeibaar Naturel in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroenwater, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs. SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en geeft slechts 0,33 kcal per dosering!


SteviJa Limonadesiroop Strawberry

23.85 13.90

SteviJa Limonadesiroop Strawberry

3 halen, 2 betalen
De Limonadesiropen van SteviJa zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor een veganistische levensstijl. Deze siroop heeft geen toegevoegde kleurstoffen maar geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving. Met de handige druppelflacon is de limonade gemakkelijk mee te nemen en is het makkelijk doseerbaar.
 
Met het 40 ml flesje kunnen maar liefst 100 glazen limonade gezoet worden met slechts 3,7 kcal per glas! SteviJa Limonadesiropen kennen veel gebruiksmogelijkheden, zoals in water, bronwater, yoghurt. Denk bijvoorbeeld ook aan cakebeslag.
 
De siropen zijn te verkrijgen in de volgende smaken:

  • SteviJa Limonadesiroop Strawberry 40 ml
  • SteviJa Limonadesiroop Blackcurrant 40 ml
  • SteviJa Limonadesiroop Apple 40 ml


SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

24.75 19.80

SteviJa Zoetjes 5 voor de prijs van 4

20% Korting !
Slechts 0,1 kcal per zoetje! SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke draagstoffen en zijn lekker zoet van smaak in uw koffie of thee. Ook koud, in bijvoorbeeld uw zelfgemaakte ijsthee, lossen de zoetjes prima op. Profiteer van deze zoete actie van 5 dispensers voor de prijs van 4!


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze nieuwsbrief leuk? Of weet je iemand die van één van deze aanbiedingen wil profiteren? Vergeet deze dan niet te delen met je vrienden!


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+