02 januari 2017

In deze nieuwsbrief:

2017 alweer, wat gaat de tijd snel. Laten we er samen een mooi jaar van maken, met veel geluk, en vooral ook een goede gezondheid! Om het jaar in te luiden hebben we weer een paar mooie aanbiedingen gemaakt.

SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks - Nieuwe kleine dispenser
Plantaardige eiwitten van doperwtjes
Chiazaad zak 500 gram, elke 2e zak gratis! - 50% Korting!


SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks

16.50 13.20

SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks

Nieuwe kleine dispenser
Kort geleden hebben we een nieuw type dispenser aan ons assortiment toegevoegd. De SteviJa Klepdispenser. Deze dispenser is een stuk kleiner en bevat toch nog 200 zoetjes! Het heeft een eenvoudig klepje om de zoetjes in uw koffie of thee te doen.

Ook deze handige kleine dispenser is er in een aanbieding van 5 halen 4 betalen!


Plantaardige eiwitten van doperwtjes

21.90 17.95

Plantaardige eiwitten van doperwtjes

Pea protein is een hoogwaardige bron van plantaardig eiwit gewonnen uit doperwtjes. Pea protein heeft een hoog gehalte aan essentiële aminozuren (20%), bevat van nature aanwezige vezels en is natuurlijk gezoet met stevia.


Chiazaad zak 500 gram, elke 2e zak gratis!

13.90 6.95

Chiazaad zak 500 gram, elke 2e zak gratis!

50% Korting!
Chiazaad is de grootste en de beste bron van omega-3 van alle voeding. Het is een graansoort met een enorme hoeveelheid energie.
Chiazaad, ook wel “runners food” genoemd, geeft een merkbare boost aan het uithoudingsvermogen, niet alleen omdat het zaad is volgeladen met elektrolyten, eiwitten en aminozuren, maar ook omdat chiazaad tot 10 keer zijn eigen gewicht aan water kan absorberen, waardoor uitdroging wordt voorkomen.


Natuursuper Facebook SteviJa Pinterest SteviJa Twitter SteviJa Google+