12 juni 2017

In deze nieuwsbrief:

Nieuw: Stevija Brown - bruine suiker van stevia
SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
Belgische topkwaliteit chocolade... - 10% korting!
3x Chocoladepasta - met 15% korting!
Facebook like en deel


Nieuw: Stevija Brown

11.95 9.95

Nieuw: Stevija Brown

bruine suiker van stevia
SteviJa Brown bestaat uit stevia, erythritol en melasse. Stevia, ook wel Honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur. melasse zorgt voor de mooie bruine kleur. Ingrediënten: Erythritol, steviolglycoside, melasse. SteviJa Brown bezit bijna geen calorieën, zelfs 95% minder dan in suiker! (22,5 kcal/100 gr. tegenover 400kcal/100gr. suiker).

De zoetkracht van SteviJa Brown ten opzichte van suiker is 1:1 tot 1:3. (hoe meer SteviJa Brown, hoe groter de zoetkracht). De glycemic index van SteviJa Brown is nul. (GI=0).


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.95

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


Belgische topkwaliteit chocolade...

7.80 6.95

Belgische topkwaliteit chocolade...

10% korting!
Belgische chocolade heeft de naam de allerlekkerste chocolade te zijn. Ben je een echte chocolade liefhebber? Maak dan gebruik van heerlijke chocoladepakket. Laat je verrassen door de onweerstaanbare kwaliteit van de beste chocolade ter wereld! En vanzelfspreken met stevia gezoet!

- 1x Cavalier Chocolade Dark 85 gram  
- 1x Cavalier Milk 85 gram  
- 1x Cavalier Milk-Hazelnut 85 gram  
 


3x Chocoladepasta

17.97 15.00

3x Chocoladepasta

met 15% korting!
De chocolade van Cavalier staat voor gezond genieten met de heerlijke authentieke smaak van chocolade. Cavalier chocolade is gezoet met de plantaardige zoetstof stevia (steviolglycosiden) en bevat geen kristalsuiker of kunstmatige zoetstoffen. De chocolade heeft een ware volle en romige smaak van melkchocolade en het knapperige van hazelnoten.

 


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze nieuwsbrief leuk? Of weet je iemand die van één van deze aanbiedingen wil profiteren? Vergeet deze dan niet te delen met je vrienden!


Natuursuper Facebook SteviJa Twitter SteviJa Google+