15 november 2017

In deze nieuwsbrief:

Pepernoten zonder suiker!
SteviJa Brown - 20% korting
SteviJa Kristal, 2e zak halve prijs - 25% korting!
Belgische topkwaliteit chocolade... - 10% korting!


SteviJa Brown

8.95 6.95

SteviJa Brown

20% korting
SteviJa Brown bestaat uit stevia, erythritol en melasse. Stevia, ook wel Honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur. melasse zorgt voor de mooie bruine kleur. Ingrediënten: Erythritol, steviolglycoside, melasse. SteviJa Brown bezit bijna geen calorieën, zelfs 95% minder dan in suiker! (22,5 kcal/100 gr. tegenover 400kcal/100gr. suiker).

De zoetkracht van SteviJa Brown ten opzichte van suiker is 1:1 tot 1:3. (hoe meer SteviJa Brown, hoe groter de zoetkracht). De glycemic index van SteviJa Brown is nul. (GI=0).


SteviJa Kristal, 2e zak halve prijs

15.90 11.95

SteviJa Kristal, 2e zak halve prijs

25% korting!
SteviJa Kristal is duidelijk een geliefd product, vandaar deze mooie aanbieding. Super van smaak en zonder calorieën, wat wil je nog meer?

SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


Belgische topkwaliteit chocolade...

7.80 6.95

Belgische topkwaliteit chocolade...

10% korting!
Belgische chocolade heeft de naam de allerlekkerste chocolade te zijn. Ben je een echte chocolade liefhebber? Maak dan gebruik van heerlijke chocoladepakket. Laat je verrassen door de onweerstaanbare kwaliteit van de beste chocolade ter wereld! En vanzelfspreken met stevia gezoet!

- 1x Cavalier Chocolade Dark 85 gram  
- 1x Cavalier Milk 85 gram  
- 1x Cavalier Hazelnut 85 gram  
 


Pepernoten zonder suiker!

Het is weer bijna december. Dat betekend vaak ongezond snoepen. Maar dat hoeft niet meer. Want gelukkig hebben wij een recept voor suikervrije pepernoten, gezoet met SteviJa BrownŽ.

Pepernoten zonder suiker!

Ingrediënten

  • 80 gram bloem
  • 20 gram SteviJa BrownŽ
  • Snufje zout
  • 3/4 eetlepel speculaaskruiden
  • 3 eetlepels melk
  • 10 gram boter (kamertemperatuur)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150 °C. Kneed de boter, de speculaaskruiden, de SteviJa Brown, de bloem en zout naar smaak goed door elkaar.

Voeg langzaam de melk aan het beslag toe, totdat het een soepel deeg wordt. Rol het deeg in rollen. Snijd de rollen in gelijke stukjes of kneed kleine ballen met de hand.

Leg de balletjes op het bakpapier en druk ze een beetje plat. Bak ze in de oven. in ongeveer 10 a 15 min lichtbruin. Laat de pepernoten afkoelen en genieten maar.


Natuursuper Facebook