30 januari 2018

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks - 40% korting
SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
Belgische topkwaliteit chocolade... - 10% korting!
Cavalier chocoladepasta - 15% Korting
Facebook like en deel

(Aanbiedingen geldig tot en met 13 februari)


SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks

16.50 9.90

SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks

40% korting
Enige tijd geleden hebben we een ander type dispenser aan ons assortiment toegevoegd. De SteviJa Klepdispenser. Deze dispenser is een stuk kleiner en bevat toch nog 200 zoetjes! Het heeft een eenvoudig klepje om de zoetjes in uw koffie of thee te doen.

Bestel nu de handige klepdispenser aanbieding van 5 halen en slechts 3 betalen!


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.95

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


Belgische topkwaliteit chocolade...

7.80 6.95

Belgische topkwaliteit chocolade...

10% korting!
Belgische chocolade heeft de naam de allerlekkerste chocolade te zijn. Ben je een echte chocolade liefhebber? Maak dan gebruik van heerlijke chocoladepakket. Laat je verrassen door de onweerstaanbare kwaliteit van de beste chocolade ter wereld! En vanzelfspreken met stevia gezoet!

- 1x Cavalier Chocolade Dark 85 gram  
- 1x Cavalier Milk 85 gram  
- 1x Cavalier Hazelnut 85 gram  
 


Cavalier chocoladepasta

5.99 5.09

Cavalier chocoladepasta

15% Korting
Heerlijk romige chocoladepasta voor op brood. Deze pasta is makkelijk smeerbaar en vol van smaak. Zonder toegevoegde suikers en chemische zoetstoffen is deze pasta een verantwoord zoet broodbeleg, maar is ook geschikt om mee te bakken. Denk dan bijvoorbeeld aan extra romige chocoladesmaak in muffins.


Facebook like en deel

Facebook like en deel

Vind je onze nieuwsbrief leuk? Of weet je iemand die van een van deze aanbiedingen wil profiteren? Vergeet deze dan niet te delen met je vrienden!


Natuursuper Facebook SteviJa Twitter SteviJa Google+