26 maart 2018

In deze nieuwsbrief:

Cavalier Chocolade Puur - Dark Reep ą 85 gram
Cavalier chocoladepasta - 15% Korting
Wet ter Bescherming van uw Persoonsgegevens
Recept: Paaseitjes


Cavalier Chocolade Puur

2.60 2.30

Cavalier Chocolade Puur

Dark Reep ą 85 gram
Deze Cavalier chocolade heeft een heerlijke pure smaak en is gezoet met de plantaardige zoetstof stevia (steviolglycosiden). Het bevat geen kristalsuiker of kunstmatige zoetstoffen.


Cavalier chocoladepasta

5.99 5.09

Cavalier chocoladepasta

15% Korting
Heerlijk romige chocoladepasta voor op brood. Deze pasta is makkelijk smeerbaar en vol van smaak. Zonder toegevoegde suikers en chemische zoetstoffen is deze pasta een verantwoord zoet broodbeleg, maar is ook geschikt om mee te bakken. Denk dan bijvoorbeeld aan extra romige chocoladesmaak in muffins.


Wet ter Bescherming van uw Persoonsgegevens

Wet ter Bescherming van uw Persoonsgegevens

SteviJa heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, we gaan zorgvuldig om met uw gegevens en verstekken deze nooit aan derden. Binnenkort verandert de privacy wetgeving.

Wilt u de nieuwsbrief blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen, wilt u zich uitschrijven dan attenderen we u op de afmeld mogelijkheid onderaan deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Johan Visser
 


Paaseitjes

Het is bijna weer pasen! Wat is er nu leuker dan zelf je eigen gezonde paaseitjes te maken?

Paaseitjes

Ingrediėnten

  • Ingrediėnten paaseitjes:

  • 40 gram SteviJa Zoetpoeder®
  • 100 gram amandelmeel
  • 20 gram SteviJa Kristal®
  • 1 eetlepel water
  • 0,5 theelepel amandelaroma
  • Gele kleurstof (verkrijgbaar bij de toko)

  • Ingrediėnten paasbonbons:

  • 40 gram SteviJa Zoetpoeder®
  • 100 gram amandelmeel
  • 20 gram SteviJa Kristal®
  • 1 eetlepel water
  • 0,5 theelepel amandelaroma
  • Gele kleurstof (verkrijgbaar bij de toko)
  • Een beetje boter
  • 160 gram Cavalier chocolade (melk of puur)
  • Siliconen minimuffinbakvormpjes

Bereiding

Bereiding paaseitjes:

Meng met een vork het Zoetpoeder, amandelmeel en Kristal door elkaar. Voeg het water en het amandelaroma toe en kneed het geheel tot een rol marsepein. Wikkel de rol marsepein in huishoudfolie en laat het een nacht in de koelkast rusten. Verwerk het marsepein tot paaseitjes of andere figuurtjes. Tip: Voeg eventueel wat cacaopoeder toe voor een bruine kleur.

Bereiding paasbonbons:

Bereid de marsepeinvulling als aangegeven bij de Paaseitjes. Verdeel de marsepein over de bakvormpjes en druk het met een lepel stevig aan. Zet de bakvorm 30 minuten in de diepvries. Haal vervolgens de ingevroren marsepein uit de bakvorm en bewaar de marsepein opnieuw in de diepvries.
Plaats een rooster iets onder het midden van de oven verwarm deze voor op 130 °C. Maak de bakvorm schoon en voeg aan elk vormpje een likje boter toe. Breek de chocolade in stukjes en verdeel deze over de bakvorm. Zet de bakvorm met de chocolade in de oven en wacht tot de chocolade is gesmolten. Haal de bakvorm uit de oven en roer het chocolademengsel in de vormpjes goed door elkaar.
Haal de bevroren marsepein uit de vriezer en duw ze met een vorkje in de gesmolten chocolade.