31 juli 2018

In deze nieuwsbrief:

Extra bezorgopties! - GLS & PostNL
SteviJa GO! 3 Smaken - Blackcurrant, Lemon en Aardbei
SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks - 20% korting
Detox Night Cleanse + Morning Boost - Nu met ruim 20% korting
SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!


Extra bezorgopties!

Extra bezorgopties!

GLS & PostNL
Misschien heeft u het al gezien op onze website. Sinds vorige week bieden wij u nu ook de optie om uw pakket via PostNL te laten bezorgen. PostNL is nou eenmaal wat duurder dan GLS, hierdoor betaald u voor PostNL €2,50 extra.

PostNL bezorgt in tegenstelling tot GLS, 6 dagen per week in plaats van 5. Dus besteld u op vrijdag dan heeft u alsnog de volgende dag uw bestelling in huis. 

Ook verzenden we sinds korte tijd alle brievenbus zendingen met een (gratis) Track & Trace. Ook al hoeft u er niet voor thuis te blijven weet u precies wanneer uw pakket bezorgt wordt.


SteviJa GO! 3 Smaken

14.85 12.95

SteviJa GO! 3 Smaken

Blackcurrant, Lemon en Aardbei

Vanzelfsprekend zeer laag in calorieën (<3kcal), en denk ook eens aan onze kinderen. Geen kunstmatige kleurstoffen maar extracten van de Carthamus bloem en Black Carrot.

Bekijk hier de commercials.


SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks

16.50 13.20

SteviJa Zoetjes - Klepdispenser: 200 stuks

20% korting
Eén van de hardlopers! Deze dispenser is een stuk kleiner en bevat toch nog 200 zoetjes! Ideaal voor onderweg. Deze compacte dispenser heeft een eenvoudig klepje om de zoetjes in uw koffie of thee te doen.

Bestel nu de handige klepdispenser aanbieding van 5 halen en slechts 4 betalen!


Detox Night Cleanse + Morning Boost

22.90 17.95

Detox Night Cleanse + Morning Boost

Nu met ruim 20% korting
Deze Detox afslank thee is de nieuwe natuurlijke afslank methode. Deze detox thee is geheel op natuurlijke basis, het vermindert de eetlust, reinigt de darmen, ondersteunt de verzorging van de huid, werkt vochtafdrijvend en blokkeert de opname van vet.

Toepassing
Drink de Detox Morning Boost elke ochtend op een nuchtere maag.   
Drink de de Detox Night Cleanse om de dagvoor het slapen gaan. 

Tip van ons! Kies een even of een oneven dag. Zo is het makkelijker om te onthouden.


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.95

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.