22 augustus 2018

In deze nieuwsbrief:

Stevia Kristal - 15% korting
SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
Stevia Tandpasta - Combi-Aanbieding
Extra bezorgopties! - GLS & PostNL


Stevia Kristal

7.95 6.76

Stevia Kristal

15% korting
SteviJa Kristal is duidelijk een geliefd product. Het is super van smaak en zonder calorieën, wat wil je nog meer?

SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.95

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


Stevia Tandpasta

8.95 7.16

Stevia Tandpasta

Combi-Aanbieding
Aan gewone tandpasta’s worden chemische zoetstoffen toegevoegd om de scherpe mintsmaak iets te neutraliseren. SteviJa heeft als eerste in Nederland 100% natuurlijke, met stevia gezoete tandpasta’s in haar assortiment. Deze tandpasta’s bevatten geen fluoriden, geen synthetische conserveringsmiddelen en geen kunstmatige zoetstoffen.

Stevia tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, de combi-aanbieding bestaat uit twee varianten;

  • Een tube Biodent Basic
  • Een tube Biodent Vital


Extra bezorgopties!

Extra bezorgopties!

GLS & PostNL
Misschien heeft u het al gezien op onze website. Sinds vorige week bieden wij u nu ook de optie om uw pakket via PostNL te laten bezorgen. PostNL is nou eenmaal wat duurder dan GLS, hierdoor betaald u voor PostNL €2,50 extra.

PostNL bezorgt in tegenstelling tot GLS, 6 dagen per week in plaats van 5. Dus besteld u op vrijdag dan heeft u alsnog de volgende dag uw bestelling in huis. 

Ook verzenden we sinds korte tijd alle brievenbus zendingen met een (gratis) Track & Trace. Ook al hoeft u er niet voor thuis te blijven weet u precies wanneer uw pakket bezorgt wordt.


SteviJa Facebook