11 september 2018

In deze nieuwsbrief:

Volgende week staan wij op de 50PlusBeurs! - En we geven kaarten weg.
SteviJa Zoetpoeder - 90% Vezels!
SteviJa Kookboek - 25% Korting!
SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml - 15% Korting!
Extra bezorgopties! - GLS & PostNL


Volgende week staan wij op de 50PlusBeurs!

17.50 0.00

Volgende week staan wij op de 50PlusBeurs!

En we geven kaarten weg.
Volgende week zijn wij te vinden op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Komt u ook profiteren van onze scherpe aanbiedingen? Alle producten gaan voor maar €5,- en bij aankoop van 4 producten een GRATIS Kookboek!

De 50PlusBeurs is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 1993 voor de eerste maal werd gehouden. De doelgroep is -zoals de naam al doet vermoeden- personen van 50 jaar en ouder.

We hebben 20 kaarten om weg te geven. U kunt uw vrijkaart(en) claimen door deze te bestellen op onze website. 

*maximaal 4 kaarten per bestelling, zolang de voorraad strekt, bij aankoop van 1 of meerdere producten


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.95

SteviJa Zoetpoeder

90% Vezels!
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


SteviJa Kookboek

7.95 5.95

SteviJa Kookboek

25% Korting!
Met dit stevia basis-kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van de plantaardige zoetstoffen van SteviJa heel gemakkelijk gemaakt. In het kookboek staat een variatie aan recepten met SteviJa Zoetpoeder® en SteviJa Kristal®.Het kookboek bevat onder meer voor- en hoofdgerechten, maar ook toetjes, gebak, sauzen en dranken. Ga voor een voorproefje van steviarecepten naar SteviJa Recepten.Naast de ruim 80 recepten met Zoetpoeder en Kristal, wordt er in het kookboek uitgelegd hoe stevia zich gedraagt bij het koken en bakken. Met deze baktips wordt u wegwijs bij het gebruik van SteviJa in uw eigen recepten.Doordat Zoetpoeder en Kristal zoeter zijn dan gewone suiker, gebruikt u minder van deze plantaardige zoetstof. Hierdoor zijn er aanpassingen nodig in het recept. In het kookboek wordt er uitgebreid aandacht aan deze verschillen geschonken. 


SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

6.95 5.95

SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

15% Korting!
SteviJa Vloeibaar Naturel is een natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.

Gebruik SteviJa Vloeibaar Naturel in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroenwater, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs. SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en geeft slechts 0,33 kcal per dosering!


Extra bezorgopties!

Extra bezorgopties!

GLS & PostNL
Misschien heeft u het al gezien op onze website. Sinds vorige week bieden wij u nu ook de optie om uw pakket via PostNL te laten bezorgen. PostNL is nou eenmaal wat duurder dan GLS, hierdoor betaald u voor PostNL €2,50 extra.

PostNL bezorgt in tegenstelling tot GLS, 6 dagen per week in plaats van 5. Dus besteld u op vrijdag dan heeft u alsnog de volgende dag uw bestelling in huis. 

Ook verzenden we sinds korte tijd alle brievenbus zendingen met een (gratis) Track & Trace. Ook al hoeft u er niet voor thuis te blijven weet u precies wanneer uw pakket bezorgt wordt.


SteviJa Facebook