20 december 2018

In deze nieuwsbrief:

Snel vr de stijging van de prijzen inkopen doen?
Profiteer nu dubbel!

SteviJa Kookboek €1,98 - 75% Korting!
SteviJa Kristal - 2e Zak Halve Prijs
SteviJa Zoetpoeder - 15% korting
SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml - 15% korting
NIEUW Anta Flu pastilles - Gezoet met Stevia

*Acties geldig tot 31 december 2018


SteviJa Kookboek

7.95 1.98

SteviJa Kookboek

75% Korting!
Met dit stevia kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van de plantaardige zoetstoffen van SteviJa heel gemakkelijk gemaakt.

In het kookboek staat een variatie van ruim 80 recepten met SteviJa Zoetpoeder® en SteviJa Kristal®.


SteviJa Kristal

15.90 11.93

SteviJa Kristal

2e Zak Halve Prijs
SteviJa Kristal is duidelijk een geliefd product, vandaar deze mooie aanbieding. Super van smaak en zonder calorieën, wat wil je nog meer?

SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.91

SteviJa Zoetpoeder

15% korting
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml

6.95 5.91

SteviJa Vloeibaar Naturel 40 ml

15% korting
SteviJa Vloeibaar Naturel is de 100% natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.
Gebruik SteviJa in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroen water, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs.

Verkrijgbaar in;
- Flacon 40ml
- Flacon 100ml
- Fles 1 liter

SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en bevat slechts 0,33 kcal per dosering!


NIEUW Anta Flu pastilles

NIEUW Anta Flu pastilles

Gezoet met Stevia
Anta Flu Mini Classic snoepjes hebben een verfrissende, dropachtige smaak en zijn heerlijk verzachtend voor de keel. De snoepjes zijn bovendien suikervrij en verkrijgen hun lichtzoete smaak door het gebruik van Stevia.

Bij ons verkrijgbaar in de smaken;
- Classic
- Lemon
- Coolmint

Bekijk hier de producten


SteviJa Facebook