25 juli 2019

In deze nieuwsbrief:

SteviJa GO! 3 Smaken - Blackcurrant, Lemon en Aardbei
SteviJa Zoetpoeder - 20% korting
SteviJa Zoetjes Navulverpakking - 25% Korting


SteviJa GO! 3 Smaken

15.73 12.99

SteviJa GO! 3 Smaken

Blackcurrant, Lemon en Aardbei
Vanzelfsprekend zeer laag in calorieën (<3kcal), en denk ook eens aan onze kinderen. Geen kunstmatige kleurstoffen maar extracten van de Carthamus bloem en Black Carrot.

Bekijk hier de commercials.


SteviJa Zoetpoeder

6.95 5.89

SteviJa Zoetpoeder

20% korting
SteviJa Zoetpoeder is een 100% natuurlijke zoetstof van stevia extract en inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Door de verrijking met inuline is de zoetpoeder een “poedersuiker” variant die zeer veel vezels bevat, namelijk 90%. Dit komt dan weer te goede aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is zuinig in gebruik (één kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker).
Een potje SteviJa Zoetpoeder is goed voor het bakken van ongeveer 10 cakes. Door het gebruik van inuline heeft SteviJa Zoetpoeder dezelfde conserverende eigenschappen als suiker.


SteviJa Zoetjes Navulverpakking

7.36 5.52

SteviJa Zoetjes Navulverpakking

25% Korting
SteviJa Zoetjes bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, hebben dezelfde zoete smaak als gewone suiker en bij gebruik blijft de schuimlaag op de koffie intact. SteviJa Zoetjes lossen goed op in zowel koude als warme dranken, zoals bijvoorbeeld een zelfgemaakte ijsthee.


SteviJa Facebook