17 oktober 2019

In deze nieuwsbrief:

Stevia Kristal - 15% korting
Bio gemalen steviablad (fijn) - 20% korting
SteviJa Brown - 30% korting
SweeBio Biologische Erythritol - 12% korting!


Stevia Kristal

7.95 7.16

Stevia Kristal

10% korting
SteviJa Kristal is duidelijk een geliefd product en daarom alweer in de aanbieding, bovenop de permanente prijsverlaging! 

SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


Bio gemalen steviablad (fijn)

9.48 7.58

Bio gemalen steviablad (fijn)

20% korting
Deze Bio Gemalen Steviablad is helemaal puur zonder enige toevoegingen. We importeren het steviablad speciaal uit Spanje van een biologische teler voor haar hoge kwaliteit. Gemalen steviablad heeft naast vele andere toepassingen ook een positieve en verzorgende uitwerking op de huid. 


Stevia Brown

9.48 6.64

Stevia Brown

30% korting
SteviJa Brown bestaat uit stevia, erythritol en melasse. Stevia, ook wel Honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur. melasse zorgt voor de mooie bruine kleur. Ingrediënten: Erythritol, steviolglycoside, melasse. SteviJa Brown bezit bijna geen calorieën, zelfs 95% minder dan in suiker! (22,5 kcal/100 gr. tegenover 400kcal/100gr. suiker).

De zoetkracht van SteviJa Brown ten opzichte van suiker is 1:1 tot 1:3. (hoe meer SteviJa Brown, hoe groter de zoetkracht). De glycemic index van SteviJa Brown is nul. (GI=0).


SweeBio Biologische Erythritol

6.30 5.50

SweeBio Biologische Erythritol

12% korting!
SweeBio is een 100% Biologische en natuurlijke suikervervanger gemaakt van Erythritol. Van nature komt het voor in fruit en heeft een kristalvormige structuur. SweeBio blijft bij hoge temperaturen stabiel. De zoetkracht is bijna gelijk aan die van suiker.

Ingrediënten
-  Biologische Erythritol


SteviJa Facebook