25 juni 2020

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Zoetpoeder - 20% korting
Culieet - Gezoet met Stevia
Culieet - Ongezoet
Culieet - Ongezoet en Glutenvrij


SteviJa Zoetpoeder

7.36 5.89

SteviJa Zoetpoeder

20% korting
Stevia Zoetpoeder is te gebruiken in bijvoorbeeld koffie, thee, yoghurt, havermout en koude dranken.

Bovendien blijft Stevia Zoetpoeder stabiel tot 200°C. Daardoor is het ook geschikt voor koken en bakken.


Culieet

10.54 8.96

Culieet

Gezoet met Stevia
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.


Culieet

10.54 8.96

Culieet

Ongezoet
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.


Culieet

11.60 9.86

Culieet

Ongezoet en Glutenvrij
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.


Zomerse salade met steviJa



Zomerse salade met steviJa

Ingrediënten

  • 2-3 eetlepels balsamico azijn
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels SteviJa Zoetpoeder®
  • 1½ eetlepel dijon mosterd
  • Knoflook en peper naar smaak
  • Spinazieblad
  • 2 peren
  • 1 blokje feta kaas

Bereiding

Voor de dressing:
Los eerst de zoetpoeder op in de balsamico azijn. Roer dan de mosterd en olijfolie erdoor en maak af met knoflook en peper naar smaak.

Schil de peren en snij deze in stukjes, brokkel het blokje fetakaas en schep deze ingrediënten door de spinazieblad. Sprenkel hier lekker de dressing overheen voor een heerlijke zachte zoetzure zomerse salade.


SteviJa Facebook