In deze nieuwsbrief:
SteviJa Zoetpoeder - 20% korting Culieet - Gezoet met Stevia Culieet - Ongezoet Culieet - Ongezoet en Glutenvrij
|
7.36 5.89
|
SteviJa Zoetpoeder
20% korting
Stevia Zoetpoeder is te gebruiken in bijvoorbeeld koffie, thee, yoghurt, havermout en koude dranken.
Bovendien blijft Stevia Zoetpoeder stabiel tot 200°C. Daardoor is het ook geschikt voor koken en bakken.
|
10.54 8.96
|
Culieet
Gezoet met Stevia
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.
|
10.54 8.96
|
Culieet
Ongezoet
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.
|
11.60 9.86
|
Culieet
Ongezoet en Glutenvrij
Deze lekker pittige smaakmaker is ambachtelijk bereid en veelzijdig in gebruik. Heerlijk als marinade van vlees of vis. Of laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaak van Culieet in een salade van quinoa, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en pijnboompitjes.
|
Zomerse salade met steviJa
|
Ingrediënten
- 2-3 eetlepels balsamico azijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 theelepels SteviJa Zoetpoeder®
- 1½ eetlepel dijon mosterd
- Knoflook en peper naar smaak
- Spinazieblad
- 2 peren
- 1 blokje feta kaas
|
Bereiding
Voor de dressing: Los eerst de zoetpoeder op in de balsamico azijn. Roer dan de mosterd en olijfolie erdoor en maak af met knoflook en peper naar smaak.
Schil de peren en snij deze in stukjes, brokkel het blokje fetakaas en schep deze ingrediënten door de spinazieblad. Sprenkel hier lekker de dressing overheen voor een heerlijke zachte zoetzure zomerse salade.
|
|