20 augustus 2020

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Vloeibaar Naturel, 100ml - 15% Korting!
Stevia Tandpasta - Combi-Aanbieding
Artikel - Schokkend rapport: wetenschappers voor de kar van suikerindustrie - Door: FoodWatch


SteviJa Vloeibaar Naturel, 100ml

11.60 9.86

SteviJa Vloeibaar Naturel, 100ml

15% Korting!
SteviJa Vloeibaar Naturel is een natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en eenvoudig doseerbaar.

Gebruik SteviJa Vloeibaar Naturel in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroenwater, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs. SteviJa Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij, past in een veganistische levensstijl en geeft slechts 0,33 kcal per dosering!


Stevia Tandpasta

10.00 8.75

Stevia Tandpasta

Combi-Aanbieding
Aan gewone tandpasta’s worden vaak chemische zoetstoffen toegevoegd om de scherpe mintsmaak iets te neutraliseren. Deze tandpasta’s bevatten geen fluoriden, geen synthetische conserveringsmiddelen en geen kunstmatige zoetstoffen.

Stevia tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, de combi-aanbieding bestaat uit twee varianten;

  • Een tube Biodent Basic
  • Een tube Biodent Vital


Artikel - Schokkend rapport: wetenschappers voor de kar van suikerindustrie

Door: FoodWatch

“Suiker maakt niet dik. Wat dik maakt is energie” en “je kunt niet één soort voedsel of één ingrediënt de schuld geven van gewichtsproblemen. Dat geldt vooral voor suiker”.

Dergelijke uitspraken verwacht je van de suikerindustrie die haar product – ondanks de wereldwijde obesitascrisis – blijft verdedigen. Maar je verwacht ze niet van wetenschappers, die geacht worden onafhankelijk te zijn. 

Toch kwamen we talrijke publicaties, krantenartikelen, factsheets en zelfs YouTube-filmpjes tegen waarin Nederlandse wetenschappers suiker op één of andere manier verdedigen. We vonden dit natuurlijk verdacht en gingen op verder onderzoek uit.

Wat blijkt: de suikerindustrie gebruikt dezelfde strategieën als 'Big Tobacco' om de wetenschap voor haar kar te spannen! Vandaag lanceren we, na een lang en diepgravend onderzoek, ons onthullende rapport.

Teken hier de petitie tegen de uitverkoop van wetenschap.
Bekijk hier het raport van FoodWatch.
Meld je aan voor de nieuwsbrief van FoodWatch.


SteviJa Facebook