16 februari 2021

In deze nieuwsbrief:

SteviJa Kristal - 2e Zak Halve Prijs*
Chiazaad pot 500 gram, 3e gratis! - 33% Korting!
Bio gemalen steviablad (fijn) - 20% korting*
SteviJa Kookboek - Koken en bakken met Kristal of Zoetpoeder

*Acties geldig tot 21-02-2021


SteviJa Kristal

15.90 11.93

SteviJa Kristal

2e Zak Halve Prijs
SteviJa Kristal is duidelijk een geliefd product, vandaar deze mooie aanbieding. Super van smaak en zonder calorieën, wat wil je nog meer?

SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en erythritol. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de knapperige kristalvormige structuur. De stevia in SteviJa Kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken, waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes. 

SteviJa Kristal bevat maar liefst 95% minder calorieën dan suiker! 


Chiazaad pot 500 gram, 3e gratis!

15.00 10.00

Chiazaad pot 500 gram, 3e gratis!

33% Korting!
Chia Zaad is de grootste en de beste bron van omega-3 van alle voeding. Het is een graansoort met een enorme hoeveelheid energie, die al eeuwen wordt gebruikt door de Amerikaanse indianen zoals Azteken en Inca’s.

Chia zaad, ook wel “runners food” genoemd, geeft een merkbare boost aan het uithoudingsvermogen, niet alleen omdat de zaad is volgeladen met elektrolyten, eiwitten en aminozuren maar ook omdat Chia zaad tot 10 keer zijn eigen gewicht aan water kan absorberen waardoor uitdroging word voorkomen.

Chia is een gezondheids-bevorderende “functionele” voeding, dat door zijn cholesterolverlagende eigenschappen hartziektes helpt voorkomen.


Bio gemalen steviablad (fijn)

9.48 7.58

Bio gemalen steviablad (fijn)

20% korting
Deze Bio Gemalen Steviablad is helemaal puur zonder enige toevoegingen. We importeren het steviablad speciaal uit Spanje van een biologische teler voor haar hoge kwaliteit. Gemalen steviablad heeft naast vele andere toepassingen ook een positieve en verzorgende uitwerking op de huid. 


SteviJa Kookboek

8.42 4.21

SteviJa Kookboek

Koken en bakken met Kristal of Zoetpoeder
Met dit stevia kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van de plantaardige zoetstoffen van SteviJa heel gemakkelijk gemaakt.

In het kookboek staat een variatie van ruim 80 recepten met SteviJa Zoetpoeder® en SteviJa Kristal®.


SteviJa Facebook