27 januari 2022

In deze nieuwsbrief:

Bio gemalen steviablad - Nu in een nieuwe verpakking
Stevia Kristal - 2e Zak Halve Prijs
SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml - 15% Korting!

Deze acties zijn geldig tot en met 03-02-2022


Bio gemalen steviablad

Bio gemalen steviablad

Nu in een nieuwe verpakking
Onze Gemalen Steviablad zit nu in een nieuwe verpakking! Wij hebben hiervoor gekozen, omdat de oude verpakking nog plastic bevatte. De nieuwe verpakking is volledig recyclebaar. Voor al onze verpakkingen, producties en verzendingen willen wij een zo klein mogelijke carbon footprint achterlaten. Om deze reden zijn wij druk bezig om alle verpakkingen plasticvrij te maken.


Stevia Kristal

15.90 11.93

Stevia Kristal

2e Zak Halve Prijs
Stevia Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. Stevia Kristal bestaat uit Stevia en Erythritol. Stevia is het zoetste plantje ter wereld en geeft een heerlijke zoete smaaksensatie. Stevia Kristal  is een geliefd product, mede dankzij een super smaak en ook nog eens zonder calorieën. 
De stevia  in Stevia kristal versterkt haar zoetkracht bij het bakken waardoor deze erg zuinig is in gebruik. Eén verpakking is goed voor het bakken van ongeveer 15 cakes.


SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

5.99 5.09

SteviJa Vloeibaar Naturel, 40ml

15% Korting!
Stevia Vloeibaar Naturel 40 ml is de 100% natuurlijke zoetmaker op basis van stevia. Met de handige druppelflacon is dit product makkelijk mee te nemen. Uit het 40ml flesje kunnen al 300 doseringen worden gewonnen met slechts 0,33 kcal per dosering. Gebruik stevia in bijvoorbeeld thee, ijsthee, citroenwater, koffie, yoghurt, zelfgemaakte jam, magere kwark of ijs.
Verkrijgbaar in;
- Flacon 40ml
- Flacon 100ml
- Fles 1 liter
Stevia Vloeibaar Naturel is gluten- en lactosevrij en past in een veganistische levensstijl.
 


SteviJa Facebook