SteviJa
Aanbiedingen
Anna's Aanbieding
Stevia-boeken
Diversen
Multi-Voordeel
In mandje
0 artikelen

Stevia, uitsluitend natuurlijke ingrediënten

Betaalmogelijkheden


iDeal

Onze producten worden bezorgd door:
GLS
Anna's Aanbieding
Kookboek, 1x Zoetpoeder, 1x Kristal
€ 22.85  / € 19.95
Aantal    BESTELLEN »
Terug naar alle producten »

Anna's Aanbieding

Anna's Aanbieding bestaat uit één pot SteviJa Zoetpoeder, één zak SteviJa Kristal en het SteviJa Kookboek ‘Koken en Bakken met Stevia’. In het kookboek worden zowel SteviJa Zoetpoeder als SteviJa Kristal toegepast, dus een ideale kans om beide producten uit te proberen!

Inhoud aanbieding:
  • 1 pot SteviJa Zoetpoeder
  • 1 zak SteviJa Kristal
  • Het SteviJa Kookboek

Omschrijving producten

SteviJa Zoetpoeder
SteviJa Zoetpoeder is stevia-extract verrijkt met inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, fruit en groenten. Met het gebruik van SteviJa Zoetpoeder worden er dus vezels toegevoegd aan een gerecht, wat weer ten goede komt aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is circa 4x zoeter dan suiker en is gemakkelijk doseerbaar.

SteviJa Kristal
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en Erythritol. Stevia, ook wel honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur.

SteviJa Kookboek
Met dit stevia basiskookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van SteviJa Zoetpoeder heel gemakkelijk gemaakt. In het kookboek staan verschillende recepten met het 100% natuurlijke stevia.
Het kookboek bevat ondermeer voor- en hoofdgerechten, maar ook toetjes, gebak, sauzen en dranken. Ga voor een voorproefje van steviarecepten naar Stevia Recepten.

Naast de ruim 80 recepten met SteviJa Zoetpoeder, wordt er in het kookboek uitgelegd hoe stevia zich gedraagt bij het koken en bakken. Met deze baktips wordt u wegwijs gemaakt in het gebruik van stevia in uw eigen recepten. Stevia karameliseert bijvoorbeeld niet zoals gewone suiker. Hierdoor zijn er aanpassingen nodig in het recept zodat u, in plaats van gewone suiker, deze 100% natuurlijke zoetstof kunt gebruiken.

Ook het nieuwe product ‘SteviJa Kristal’ is zeer geschikt om mee te koken en te bakken. Er staan inmiddels een aantal recepten op de website en er wordt gewerkt aan een kookboek speciaal voor deze kristalvormige steviavariant.

Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.
Anna's Aanbieding
Kookboek, 1x Zoetpoeder, 1x Kristal
€ 22.85  / € 19.95
Aantal    BESTELLEN »
SteviJa Footer © 2017 Healthy Choice
Home | Sitemap | Algemene voorwaarden
Telefonische bestellingen en klantenservice
Maandag - Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 15.00 uur
+31 (0)512 820 000
Producten afhalen
De Steven 17
9206 AX Drachten
Nederland
Betaalmogelijkheden
  • Factuur
  • iDeal
  • Contant bij afhalen