Productpagina

MontAna High Speed Blender (zwart)


€409.94

Mark I Blender 1680W


Omschrijving

Met deze supersnelle Montana blender heeft u voor een superprijs een supersnelle, superblender in huis! Deze blender heeft maar liefst 30.000 toeren per minuut. Bij deze snelheid worden de celwanden van groente of fruit opengebroken zodat alle vitaminen, mineralen en enzymen vrijkomen. Deze belangrijke voedingsstoffen kunnen dan direct na het nuttigen van bijvoorbeeld een smoothie in het bloed worden opgenomen. De Montana blender is niet alleen erg geschikt in de Raw keuken, waar een snelle krachtige blender een “must” is, maar ook voor mensen die behoefte hebben aan meer energie, een betere spijsvertering en nachtrust!

Deze blender is door zijn verlichte knoppen en symbolen zeer gemakkelijk in gebruik. Door het hoge toerental, en 2 liter beker, maakt u binnen 30 seconden de lekkerste smoothies klaar voor het hele gezin. Zelfs een zelfgemaakte notenboter is voor dit keukenjuweeltje geen probleem.

 

Houd de blender schoon door het blenden van een beetje afwasmiddel en warm water en berg hem weer op in uw keukenkastje of pronk ermee op uw aanrecht.

In de doos treft u een leuk receptenboekje.

Specificaties:
• Voor huishoudelijk gebruik
• Spanning 220 Volt, 50 Hz, 1680 Watt
• Toerental > 30.000 per minuut
• Gewicht 5,5 kilo
• Container ca. 2 liter, effectief 1 liter
• Afmetingen: h = 435 mm b = 240 mm d = 260 mmHeeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.