SteviJa Baksoda wordt voor vele doeleinden gebruikt. Het is echt zo'n product wat iedereen in de keuken zou moeten hebben. Van oorsprong wordt het gebruikt als natuurlijk rijsmiddel, maar tegenwoordig ook voor geur neutralisatie, wittere tanden, deodorant en als maagzuurremmer.
SteviJa Baksoda, ook wel baking Soda, zuiveringszout of maagzout genoemd, is een natuurlijk product dat wordt geproduceerd uit o.a. kalksteen en zout. SteviJa Baksoda is vrij van aluminum!
Ingrediënten
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
0 kJ / 0 kcal |
Vet |
0,0 mg |
- waarvan verzadigd |
0,0 gr |
Koolhydraten |
0,0 gr |
- waarvan suikers |
0,0 gr |
- waarvan polyolen |
0,0 gr |
Vezels |
0,0 gr |
Proteïne |
0,0 gr |
Cholesterol |
0,0 mg |
Natrium |
27,4 g |
Calcium |
10 mg |
Toepassing
Rijsmiddel: Los 1 theelepel SteviJa Baksoda op in 2 eetlepels gekookte melk en roer dit door het beslag
Geur neutralisatie: Plaats SteviJa baksoda geopend in de koelkast.
Wittere tanden: Tandenborstel natmaken en in SteviJa baksoda dopen
Deodorant: Los 1 theelepel SteviJa Baksoda op in water en breng aan onder de oksels.
Maagzuurremmer: Los 0,5 theelepel SteviJa Baksoda op in een glas water en drink het op.
Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.