Productpagina

Actie!

Anna's Aanbieding


€25.12€20.71

Kookboek, 1x
Zoetpoeder, 1x Kristal


Anna's Aanbieding bestaat uit één pot Stevia Zoetpoeder, één zak Stevia Kristal en het Stevia Kookboek ‘Koken en Bakken met Stevia’. In het kookboek worden zowel Stevia Zoetpoeder als Stevia Kristal toegepast, dus een ideale kans om beide producten uit te proberen!

Inhoud aanbieding:

  • 1 pot Stevia Zoetpoeder
  • 1 zak Stevia Kristal
  • Het Stevia Kookboek

Omschrijving producten

SteviJa Zoetpoeder
SteviJa Zoetpoeder is stevia-extract verrijkt met inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, fruit en groenten. Met het gebruik van SteviJa Zoetpoeder worden er dus vezels toegevoegd aan een gerecht, wat weer ten goede komt aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is circa 4x zoeter dan suiker en is gemakkelijk doseerbaar.

SteviJa Kristal
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en Erythritol. Stevia, ook wel honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur.

SteviJa Kookboek
Met dit stevia basiskookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van SteviJa Zoetpoeder heel gemakkelijk gemaakt. In het kookboek staan verschillende recepten met het 100% natuurlijke stevia.
Het kookboek bevat ondermeer voor- en hoofdgerechten, maar ook toetjes, gebak, sauzen en dranken. Ga voor een voorproefje van steviarecepten naar Stevia Recepten.

Naast de ruim 80 recepten met SteviJa Zoetpoeder, wordt er in het kookboek uitgelegd hoe stevia zich gedraagt bij het koken en bakken. Met deze baktips wordt u wegwijs gemaakt in het gebruik van stevia in uw eigen recepten. Stevia karameliseert bijvoorbeeld niet zoals gewone suiker. Hierdoor zijn er aanpassingen nodig in het recept zodat u, in plaats van gewone suiker, deze 100% natuurlijke zoetstof kunt gebruiken.

Ook het nieuwe product ‘SteviJa Kristal’ is zeer geschikt om mee te koken en te bakken. Er staan inmiddels een aantal recepten op de website en er wordt gewerkt aan een kookboek speciaal voor deze kristalvormige steviavariant.

Aanbieding: Stevia Zoetpoeder, Stevia Kristal én hét Stevia kookboek van SteviJa.

Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.