Productpagina

Actie!

Chiazaad Raw: 2x 500 gram UITVERKOCHT


€14.72€7.36

Leverbaar in februari


Chiazaad is de grootste en de beste bron van omega-3 van alle voeding. Het is een graansoort met een enorme hoeveelheid energie, die al eeuwen wordt gebruikt door de Amerikaanse indianen zoals Azteken en Inca’s.

Chiazaad, ook wel “runners food” genoemd, geeft een merkbare boost aan het uithoudingsvermogen, niet alleen omdat het zaad is volgeladen met elektrolyten, eiwitten en aminozuren, maar ook omdat chiazaad tot 10 keer zijn eigen gewicht aan water kan absorberen, waardoor uitdroging wordt voorkomen.

Chiazaad is een gezondheidsbevorderende “functionele” voeding, dat door zijn cholesterolverlagende eigenschappen hartziektes helpt voorkomen.

Toepassing

  • Laat Raw Chiazaad eerst 10 minuten weken, hierdoor neemt het lichaam de voedingswaarden makkelijker op. Met alleen maar 10 gram Raw Chia zaad per dag zult u een ware energie boost waarnemen.
  • Voeg 1-2 eetlepels Raw Chiazaad toe aan uw yoghurt samen met uw ontbijtgranen, voeg ze toe aan zelfgemaakte fruitsmoothies of sportdrank. Ook heerlijk in salades en soepen.
  • Maal Raw Chiazaad tot bakmeel en bak hiervan heerlijke cake, muffins of taarten,

Tip:

Laat de zaadjes een uur in water tot de zaadjes een gel vormen waardoor deze uitstekend kunnen functioneren als een bindmiddel in uw recepten.

Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.