Productpagina

Actie!

Kristal-Aanbieding: 2e zak
SteviJa Kristal, halve prijs


€15.90€11.93

Inhoud: 2x Kristal


Omschrijving SteviJa Kristal-Aanbieding

De Kristal-Aanbieding van SteviJa bestaat uit twee zakken Stevia Kristal - 350 gram. Bij deze aanbieding krijgt u 25% korting.

Omschrijving producten SteviJa Kristal-Aanbieding

SteviJa Kristal
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en Erythritol. Stevia, ook wel honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur.
SteviJa Kristal is ook zeer geschikt om mee te koken en te bakken. Kijk voor recepten op Stevia Recepten of koop het Stevia Kookboek.

Heeft u vragen over dit product?
Mail ons dan naar klantenservice@healthy-choice.nl

*het kan zijn dat er geen korting wordt berekend. Dit houd in dat de aanbieding is verlopen, maar de combi-aanbieding nog wel zichtbaar is.

ingredienten

Steviolglycosiden
Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractieproces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker.

Erythritol
Erythritol is een natuurlijk suikeralcohol (polyol) die wordt gewonnen uit plantaardige suikers. Deze komen onder andere voor in fruit en gegist voedsel. De suikers worden gemengd met water, gefermenteerd en gekristalliseerd. Na het zuiveren blijven er geen fruitsuiker of gist achter in de erythritol.
 

Voedingswaarde per 100 gram


Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 84 kJ / 20 kcal
Vetten 0,0 g
   - waarvan verzadigd 0,0 g
   - waarvan onverzadigd  0,0 g
Koolhydraten 98,4 g
   -waarvan suikers 0 g
   -waarvan polyolen 98,4 g
Eiwit 0 g
Voedingsvezels 0,0 g
Zout 0,01 g


Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.