Productpagina

Actie!

Stevia
Sweet Moments


€24.84€19.95

Pakket: 4 stevia artikelen


Het Stevia Sweet Moments pakket van SteviJa bestaat uit:

  • Stevia Zoetpoeder 220 gram
  • Stevia Kristal 350 gram
  • Cavalier Hazelnoot Chocoladepasta 360 gram
  • Stevia Zoetjes Dispenser 300 stuks

Omschrijving

Cavalier Hazelnoot Chocoladepasta
Heerlijk romige chocoladepasta voor op brood. Deze pasta is makkelijk smeerbaar en vol van smaak. Zonder toegevoegde suikers en chemische zoetstoffen is deze pasta een verantwoord zoet broodbeleg maar is ook geschikt om mee te bakken. Denk dan bijvoorbeeld aan extra romige chocoladesmaak in muffins.Biologische 

SteviJa Zoetpoeder
Bio SteviJa Zoetpoeder is stevia-extract verrijkt met inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, fruit en groenten. Met het gebruik van bio SteviJa Zoetpoeder worden er dus vezels toegevoegd aan een gerecht, wat weer ten goede komt aan een gezonde darmflora. Bio SteviJa Zoetpoeder is gemakkelijk doseerbaar. Eén kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker.

SteviJa Kristal
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit stevia en Erythritol. Stevia, ook wel honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft de heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur.

SteviJa Zoetjes
SteviJa Zoetjes zijn op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. In tegenstelling tot zoetjes met chemische stoffen als aspartaam, zijn SteviJa Zoetjes 100% natuurlijk, hebben ze dezelfde zoete smaak als gewone suiker.
 
Met het Stevia Sweet Moments pakket kunt u voordelig kennismaken met het assortiment van SteviJa.

Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.