Productpagina

Actie!

Stevia Halloween pakket


€25.02€19.95

Pakket: 5 artikelen


Het halloweenpakket van SteviJa bestaat uit:

  • Cavalier Chocolade White Rice Crisp 85 gram
  • Cavalier Chocolade Dark Berries 85 gram
  • Stevia Kristal 350 gram
  • Stevia Zoetjes 300 stuks
  • Stevia Vloeibaar Naturel 40 ml

Omschrijving producten

Met dit Halloween pakket kunt u voordelig kennismaken met een greep uit het zoete assortiment van SteviJa.

Het pakket past perfect bij de tijd van het jaar. Met heerlijke chocolade en een druppel of zoetje dat zich perfect in uw kopje thee thuis voelt. Of bakt u een suikervrije herfsttaart met Stevia Kristal? Met dit pakket bent u wel even zoet.

Cavalier Chocolade White Rice Crisp
Deze witte chocolade van Cavalier met gepofte rijst is onder andere gezoet met de plantaardige zoetstof stevia (steviolglycosiden), bevat weinig suiker en geen kunstmatige zoetstoffen. Dit is een ware verbetering op de bestaande chocoladetabletten die we kennen en toch de pure smaak van chocolade.

Bovendien is de chocolade van Cavalier UTZ gecertificeerd. Dit draagt bij aan duurzame landbouw en betere omstandigheden voor de lokale boeren.

Cavalier Chocolade Dark Berries
Deze pure chocolade van Cavalier met bessen bestaat uit 85% cacao en is onder andere gezoet met de plantaardige zoetstof stevia (steviolglycosiden), bevat weinig suiker en geen kunstmatige zoetstoffen. Dit is een ware verbetering op de bestaande chocoladetabletten die we kennen en toch de pure smaak van chocolade.

Bovendien is de chocolade van Cavalier UTZ gecertificeerd. Dit draagt bij aan duurzame landbouw en betere omstandigheden voor de lokale boeren.

Stevia Kristal
SteviJa Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger. SteviJa Kristal bestaat uit Steviolglycosiden en Erythritol. Stevia, ook wel honingkruid genoemd, is het zoetste plantje ter wereld en geeft een heerlijk zoete smaak. Erythritol komt van nature voor in fruit en geeft de kristalvormige structuur.

Stevia Zoetjes
SteviJa Zoetjes zijn op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. In tegenstelling tot zoetjes met chemische stoffen als aspartaam, zijn SteviJa Zoetjes 100% natuurlijk, hebben ze dezelfde zoete smaak als gewone suiker.

Stevia Vloeibaar Naturel
SteviJa Vloeibaar is de 100% natuurlijke smaakmaker op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. Deze vloeibare variant is makkelijk doseerbaar door de handige druppelflacon. SteviJa Vloeibaar is er in diverse varianten. SteviJa Vloeibaar Naturel geeft een zoete smaak zonder calorieën aan bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, ijs en thee.
 

Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.