Productpagina

Actie!

Stevia Zoetjes aanbieding:
20% korting


€17.48€13.98

5 x Klep-dispenser 200 Zoetjes


Deze aanbieding SteviJa Zoetjes bestaat uit vijf klep-dispensers met elk 200 Zoetjes.  U betaalt vier dispensers en ontvangt er vijf! Dus één gratis!

Inhoud aanbieding:

  • Vijf klep-dispensers SteviJa Zoetjes 200
  • Normaal: € 16,50
  • Aanbiedingsvoordeel: € 3,30

Omschrijving

SteviJa Zoetjes zijn op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. In tegenstelling tot zoetjes met chemische stoffen als aspartaam, zijn SteviJa Zoetjes 100% natuurlijk, hebben ze dezelfde zoete smaak als gewone suiker en ook blijft de schuimlaag op de koffie intact.

Ingredienten

Omschrijving ingrediënten
Steviolglycosiden
Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractieproces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker.

Erythritol
Erythritol is een natuurlijk suikeralcohol (polyol) die wordt gewonnen uit plantaardige suikers. Deze komen onder andere voor in fruit en gegist voedsel. De suikers worden gemengd met water, gefermenteerd en gekristalliseerd. Na het zuiveren blijven er geen fruitsuiker of gist achter in de erythritol.

Natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur
Natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur zijn natuurlijke hulpstoffen die ervoor zorgen dat de zoetjes vlot oplossen in vloeistoffen en de houdbaarheid van de zoetjes worden verlengd.

Leucine
Leucine is een natuurlijk voorkomend aminozuur die belangrijk is voor de groei en herstel van spierweefsel. Ook bevordert leucine de genezing van wonden en gebroken botten. Leucine is het enige aminozuur die in het lichaam niet wordt omgezet in glucose.
 

Voedingswaarde per 100 gram


Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gr   Voedingswaarde per stuk
Energie 124 kJ / 30 kcal   0,0,41 kJ / 0,1 kcal
Eiwit 4,6 g   0 g
Vetten 0 g   0 g
 - waarvan verzadigd 0 g   0 g
Koolhydraten 2,8 g   0 g
 - waarvan suiker 0,0 g   0 g
 - waarvan polyolen 2,8 g   0 g
Voedingsvezels 0 g   0 g
Zout 0,6 g   0 g


Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.