Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.

In deze nieuwsbrief:

- Nieuwe producten
- Verlenging voorjaarsaanbieding
- Recepten

 

bannernieuwsbrief

 

 

nieuwjaarsaanbieding

Voorjaarsaanbieding
bestellen

 

Beste nieuwsbrieflezers,

Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van 2011. SteviJa heeft een aantal nieuwe producten geïntroduceerd begin van het jaar en ook zijn de websites voorzien van nieuwe informatie en recepten.
Lees snel verder en bezoek onze websites via www.stevija.nl.Nieuwe producten

oliebollen recept

Nieuw in het assortiment van SteviJa is het Baksoda. In het Kookboek ‘Koken en Bakken met Stevia’ wordt vaak het natuurlijke rijsmiddel ‘baksoda’ gebruikt. Maar ook in andere recepten voor cake en taart komt baksoda regelmatig voor in de lijst van ingrediënten. SteviJa kreeg hierdoor veel vraag naar dit bakproduct en heeft besloten om het in haar assortiment op te nemen.
Baksoda is een natuurlijk product dat u aan het bakmeel of de bloem kunt toevoegen. Het laat het bakmengsel tijdens het bakken prachtig rijzen. Kijk voor meer informatie op www.stevianederland.nl.

Voorjaarsaanbieding

SteviJa heeft momenteel de voorjaarsaanbieding op haar website. Deze actie zou lopen tot en met 21 maart, maar door het enorme succes zal deze worden verlengd tot 21 juni. Zo kunt u ook de hele lente nog profiteren van deze actie.
De aanbieding bestaat uit twee potten SteviJa Inuline+ (Zoetpoeder®) en het SteviJa Kookboek. In het kookboek staan volop recepten met Zoetpoeder® (Inuline+), zodat u suikervrij kunt koken en bakken. Bij aankoop van twee potten ontvangt u het boek voor de halve prijs. Leuk voor uzelf, of om cadeau te doen!
Ook deze aanbieding vindt u op www.desteviadrogist.nl.

Nieuwe recepten

Behalve in het SteviJa Kookboek, staan er ook een aantal recepten op de website van SteviJa. Zo zijn er makkelijk te bereiden hoofdgerechten, fruitige desserts, goudbruine koekjes en cakes, frisse salades en ook gerechten die passen in bepaalde diëten zoals South Beach® en het Weight Watchers® programma.
Daarnaast zijn er verrassende seizoensrecepten zoals voor pasen de ‘Zoete Palmpaashaasjes’. Lekker zoete broodjes in de vorm van een haas. Leuk om samen te maken en lekker voor tussendoor of bij de paasbrunch.
Kijk voor deze en andere recepten op www.stevianederland.nl en klik op ‘Recepten’. Houd de site in de gaten, want de recepten worden voortdurend aangevuld.