Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.

In deze nieuwsbrief:

- Nieuwe SteviJa Tabletjes
- Lenteaanbieding
- Lenterecept

 

bannernieuwsbrief

Kennismakingsaanbieding
bestellen

 

Pinacolada Smoothie

Beste nieuwsbrieflezers,

Het is inmiddels volop lente. De zon schijnt, de dagen worden langer en we krijgen zin om de tuin in te gaan. SteviJa heeft hier in haar nieuwsbrief van mei rekening mee gehouden door u een leuke lenteaanbieding te doen. Verder is er nieuws over de tabletjes en is er aandacht voor een overheerlijk smoothierecept.
Lees snel verder en bezoek onze websites via www.stevija.nl.


Nieuwe producten

SteviJa heeft sinds kort de receptuur van haar tabletjes verbeterd. Deze tabletjes hebben een sterk verbeterde smaak bij gebruik in de koffie! Even de moeite waard om dus om het een kans te geven.
Met de nieuwe tabletjes hebben we ook een nieuwe tafeldispenser, zakdispenser van 100 tabletjes en een navulverpakking van 500 tabletjes in ons assortiment. Wilt u voordelig kennismaken met alle drie varianten, maak dan gebruik van de kennismakingsaanbieding op www.desteviadrogist.nl.

Lenteaanbieding

In de afgelopen zonnige weken hebben we gemerkt dat veel mensen in de tuin of op het balkon plantjes en kruiden zaaien. Hierdoor hebben we besloten gedurende de maand mei een zakje stevia zaadjes gratis bij uw bestelling te leveren.
Wist u dat u de blaadjes in de magnetron kunt drogen en deze in uw yoghurt of smoothies kunt doen? Maar ook kunt u ze overgieten met gekookt water voor een beker steviathee. En wist u dat deze thee maar liefst 5x meer antioxidanten geeft dan groene thee?

Ga naar www.desteviadrogist.nl en ontvang gratis een zakje steviazaadjes bij uw bestelling.

Lenterecept

SteviJa heeft veel positieve eigenschappen. Zo bevat het geen calorieën en kent het veel toepassingsmogelijkheden. Momenteel zijn smoothies zeer populair aan het worden. Deze bestaan voornamelijk uit fruit en zuivel. Heerlijk verfrissend en gezond en op smaak gebracht met SteviJa.
SteviJa heeft een aantal smoothierecepten op haar site staan. Deze keer hebben we gekozen voor een heerlijke 'Pinacolada Smoothie':

Pinacolada Smoothie

Ingrediënten

- 50 ml kokosmelk
- 100 ml sojamelk
- 1 rijpe banaan (gepeld en in stukken gesneden)
- 2 volle eetlepels SteviJa Zoetpoeder®
- 500 ml ananassap (ongezoet)

Bereiding

Mix de kokosmelk, sojamelk en banaan in de blender tot een glad mengsel.
Los het Zoetpoeder® op in het ananassap en mix dit door het mengsel in de blender.

Tip: Garneer met een schijfje verse ananas en voeg voor een cocktail 100 ml wodka toe.

Ga voor de printbare versie en andere recepten naar www.stevianederland.nl.