Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.

In deze nieuwsbrief:

- Verpakking Zoetpoeder
- Zomeraanbieding
- Herintroductie SteviJa puur
- Zomerrecept

 

bannernieuwsbrief

Zomeraanbieding
bestellen

Zomerse salade

Beste nieuwsbrieflezers,

De zomer is begonnen. Velen hebben al vakantie geboekt of zijn nog op zoek naar een interessante last-minute. Voor iedereen die de komende weken op vakantie gaat, maar ook voor de thuisblijvers deze speciale zomerse nieuwsbrief.
Nieuwe verpakking Zoetpoeder

Vanaf de introductie van SteviJa Zoetpoeder is er veel enthousiasme over dit revolutionaire product. De voordelen ten opzichte van suiker zijn eindeloos en het gebruiksgemak door het kookboek met ruim 80 recepten maken SteviJa Zoetpoeder hét alternatief voor suiker en chemische zoetstoffen.
Sinds deze week vindt u Zoetpoeder in een nieuwe verpakking en ook de receptuur van het Zoetpoeder is verder verbeterd. Wilt u voordelig uw Zoetpoeder aanvullen, maak dan gebruik van de zomeraanbieding.

Zomeraanbieding

Aan onze voorjaarsaanbieding is een einde gekomen maar we hebben voor u weer een nieuwe zomeraanbieding opgesteld. Deze aanbieding bestaat uit de volgende producten:

- 1 pot Zoetpoeder
- 1 kookboek
- 1 dispenser 100

Normaal kosten deze producten samen € 31.85, maar als zomeraanbieding betaalt u slechts € 25,00. (Let op: gratis verzending!)
Deze aanbieding is de hele zomer geldig (t/m 21 september) en is ook handig voor op de camping of mee op vakantie.
Wilt u de aanbieding bestellen? Ga dan naar www.desteviadrogist.nl.

Herintroductie SteviJa puur

Door grote vraag naar het zeer zoete extractpoeder is SteviJa puur weer te bestellen. SteviJa extract poeder puur is door een extractieproces uit het steviaplantje gewonnen en wordt vooral gebruikt voor productontwikkeling. Vele van u lieten ons weten ook nieuwsgierig te zijn naar dit pure product. De zoetkracht ligt rond de 200 tot 300x zoeter dan suiker waardoor gebruik in de keuken een ware uitdaging vormt. Wilt u SteviJa extract poeder puur bestellen, ga dan naar www.desteviadrogist.nl en bestel.

Zomerrecept

Op zoek naar een fris en zomers recept heb ik besloten om deze heerlijke spinazie-peer salade met u te delen. Vooral de dressing zal in meerdere salades heerlijk tot z’n recht komen en daarom echt de moeite waard in uw receptenboekje op te nemen.
Eet smakelijk.

Zomerse salade

Ingrediënten
- 2-3 eetlepels balsamico azijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 theelepels SteviJa Zoetpoeder®
- 1½ eetlepel dijon mosterd
- Knoflook en peper naar smaak

- Spinazieblad
- 2 peren
- 1 blokje feta kaas

Bereiding
Voor de dressing:
Los eerst de zoetpoeder op in de balsamico azijn. Roer dan de mosterd en olijfolie erdoor en maak af met knoflook en peper naar smaak.

Schil de peren en snij deze in stukjes, brokkel het blokje fetakaas en schep deze ingrediënten door de spinazieblad. Sprenkel hier lekker de dressing overheen voor een heerlijke zachte zoetzure zomerse salade.

Ga voor de printbare versie en andere recepten naar www.stevija.nl/Stevia-Recepten/.