Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.

In deze nieuwsbrief:

- Wetsaanpassing
- Boek Jan Geuns
- SteviJa Banners voor detaillisten
- Winnaars Try-me pakket
- Nieuwsbrief aanbieding

bannernieuwsbrief

Anna's aanbieding
bestellen

Beste nieuwsbrieflezers,

Ook wij zijn net als vele anderen weer druk aan het werk, echt zomers weer hebben wij niet gehad, maar we zijn wel weer uitgerust en met hernieuwde energie bezig met allerlei nieuwtjes. We hopen met deze nieuwsbrief u ook deze keer weer te verrassen en doen realiseren wat een prachtig plantje stevia is.
Eindelijk dan toch een definitieve wetsaanpassing stevia

De langverwachte definitieve wetsaanpassing, wat betreft stevia, zal in november eindelijk een feit zijn. Eerdere berichten lieten ons weten dat het waarschijnlijk volgend jaar maart of april zou worden. Eind juni was er een stevia conferentie in Londen waar we hebben vernomen dat de wetsaanpassing november dit jaar word verwacht, waardoor iedereen een kans krijgt het mooie product van het kleine plantje stevia te leren kennen.

Boek prof. Jan Geuns

Prof. Jan Geuns hoofd van het laboratorium voor functionele biologie heeft een prachtig boek geschreven over stevia. Hierin laat hij weten dat door onderzoek op het plantje stevia, en de daaruit geëxtraheerde stoffen (stevioside, Rebaudioside A) zeer positieve resultaten zijn geboekt bij mensen met hoge bloeddruk en mensen met diabetes type 2 en nog meer verbluffende resultaten. Zo zou bij orale inname van stevioside een duidelijke vermindering van het bloedglucosegehalte bewerkstelligd worden. Ook toont hij aan dat bij een hoge dosis stevioside (250-500 mg) de bloeddruk normale waarden tonen. Heel bijzonder nieuws dus!
Boek prof. Jan Geuns Stevia en Steviolglycosiden bestellen.

SteviJa Banners voor detaillisten

Op ons kantoor staat een prachtige SteviJa Roll-up banner. Soms wordt ons gevraagd een extra exemplaar te bestellen zodat distribiteurs en detaillisten deze in de winkel of praktijk kunnen zetten. Wij hebben voor de liefhebbers 50% korting gekregen op de normale prijs. Onze roll-up-banner is verkrijgbaar in twee formaten;

- Type A: 235cm hoog en 80cm breed Prijs: € 39,95 (Excl. BTW)
- Type B: A4 formaat (voor op de toonbank) Prijs: € 19,95 (Excl. BTW)


Beide typen zijn via email bij ons te bestellen, we verzamelen gedurende twee weken de bestellingen waardoor alles ongeveer begin september uitgeleverd kan worden.
Heeft u interesse, stuur dan een email naar johan@stevija.nl

Winnaars Try-me pakket

Doormiddel van onze advertentie in het blad GezondNU hebben 245 enthousiaste lezers meegedaan aan het winnen van ons Try-me pakket. Door het grote aantal inschrijvingen hebben we besloten niet één maar vijf pakketten weg te geven! Wij hebben inmiddels vijf email adressen geselecteerd en deze zijn afgelopen week naar de gelukkige winnaars verzonden.

- mevrouw Hessink uit Kloosterman
- meneer of mevrouw Koppelaar uit Apeldoorn
- mevrouw Evers uit Raalte
- mevrouw Blijleven uit Leusden
- mevrouw Koks uit Steenbergen NB

Ook ons Try-me Pakket proberen? Bestel

Nieuwsbrief aanbieding

U bent van ons gewend dat we met leuke aanbiedingen komen. Deze keer geen nieuwe aanbieding maar een terugkomer. Er wordt nog regelmatig gevraagd naar de voorjaarsaanbieding waarbij u 50% korting op het kookboek krijgt bij aanschaf van 2 potten Inuline+ (Zoetpoeder). Alleen de naam is veranderd naar “Anna’s aanbieding”. Bestellen