Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.

In deze nieuwsbrief:

- SteviJa Kristal
- Definitieve wetsaanpassing
- Recept met Kristal
- Herfstaanbieding

 

 

bannernieuwsbrief

bannernieuwsbrief

Herfstaanbieding
bestellen

 

Beste nieuwsbrieflezers,

Het is alweer enige tijd geleden dat u onze vorige nieuwsbrief ontving. Inmiddels is er bekend wanneer stevia definitief goedgekeurd wordt voor de verkoop in Nederland, dus hoogste tijd om u hierover in te lichten. Tegelijkertijd introduceren we ons nieuwe product ‘SteviJa Kristal’ met een lekker en verantwoord recept en we hebben een voordelige Herstaanbieding. Lees dus snel verder!Nieuw in ons assortiment

In deze nieuwsbrief introduceren we onze SteviJa Kristal. Dit product heeft dezelfde structuur als suiker en ook de smaak is verrassend gelijk aan die van ‘gewone’ suiker.

Ingrediënten van Kristal zijn Erythritol en Steviol Glycosiden (stevia). Erythritol komt voor in fruit en heeft slechts 20 kCal/100gr. Ter vergelijking: suiker bevat 400 kCal/100gr. Wilt u meer weten over de ingrediënten? Ga naar 'Veelgestelde vragen'.
Kristal is verpakt in een handige stazak met een schenktuit voor eenvoudige dosering. De introductie-prijs is € 12,95 per stazak van 350 gram.

Koken en bakken met SteviJa Kristal
Zoals u weet heeft SteviJa inmiddels ruime ervaring
met het koken en bakken met stevia. Er zijn tal van recepten ontwikkeld en gebruikers van het kookboek weten hoe eenvoudig en geschikt SteviJa Zoetpoeder is om mee te koken en bakken. Recepten voor het nieuwe SteviJa Kristal zijn binnenkort op de website te vinden en verderop in deze nieuwsbrief vindt u een recept voor SteviJa Kristal.
Wilt u SteviJa Kristal bestellen? Ga naar www.desteviadrogist.nl.Definitieve wetsaanpassing stevia

In onze vorige nieuwsbrief hebben we gemeld dat de wetsaanpassing voor het gebruik van de natuurlijke zoetstof stevia deze maand zal plaatsvinden. De vergadering met de definitieve beslissing hierover zal begin december zijn.
Naar verwachting zal stevia in de categorie ‘Zoetstof’ worden goedgekeurd. Dit gaat dan bijvoorbeeld over SteviJa Kristal, SteviJa Zoetjes, SteviJa Vloeibaar en SteviJa Zoetpoeder. Allerlei producten die in plaats van met suiker met stevia zijn gezoet (ook die van SteviJa), zullen volgend jaar in de schappen van supermarkten te vinden zijn.
SteviJa Herfstaanbieding

Voor de komende herfstmaanden hebben we een aanbieding samengesteld uit het assortiment SteviJa Vloeibaar. De volgende drie varianten zijn hierin opgenomen:

  • Vloeibaar Naturel
  • Vloeibaar Lemon
  • Vloeibaar Aardbei

SteviJa Vloeibaar is zeer geschikt voor het zoeten van bijvoorbeeld koude dranken of zuivel. Maak eenvoudig
een 'Stevinade' met 5-8 druppels Vloeibaar Lemon in
een glas (bruisend) bronwater.

Normaal kosten deze producten samen € 27,85. De prijs van deze herfstaanbieding is € 21,95. Bestel de Herfstaanbieding op www.desteviadrogist.nl.


Recept met Kristal (Gekristalliseerde amandelen)

Ingrediënten

  1. Bakje geroosterde amandelen (ongezouten)
  2. 2 eetlepels SteviJa Kristal

Bereiding

Doe de amandelen in een steelpannetje en zet ze op hoog vuur. Laat de amandelen goed heet worden en rooster ze tot ze gaan geuren.
Strooi 2 flinke eetlepels Kristal over de amandelen en roer het geheel goed door elkaar.
Je zult zien dat de Kristal gaat kristalliseren maar niet bruin zal worden (verbranden).

Verspreid de amandelen op een bord en let goed op dat ze voldoende tijd krijgen om af te koelen!

Lekker als tussendoortje of bij de borrel.

Kijk voor meer recepten op www.stevija.nl/Stevia-Recepten.