Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.
Wilt u de nieuwsbrief van SteviJa niet meer ontvangen,
ga dan naar de link onderaan deze e-mail.

In deze nieuwsbrief:

- Nieuw in het assortiment
- Gewijzigde openingstijden
- Nieuwjaarsaanbieding
- Recept voor de feestdagen

 

 

bannernieuwsbrief

bannernieuwsbrief

Nieuwjaarsaanbieding
bestellen

 

Beste nieuwsbrieflezers,

Bij deze ontvangt u alweer de laatste SteviJa nieuwsbrief van 2011. In deze nieuwsbrief presenteren we een nieuw product en we hebben aangepaste openingstijden rond de feestdagen. Ook is er de Nieuwjaarsaanbieding en hebben we een nieuw Kristal-recept voor een feestelijk dessert. Lekker voor na het kerstdiner. Lees dus snel verder.

Nieuw in ons assortimentWonderpoeder

Nieuw in het assortiment is het product Wonderpoeder. Dit product bestaatuit het natuurlijke plantenextract van de steviaplant. Dit zoete plantje is vooral bekend door de natuurlijke zoetstof die hieruit wordt gewonnen. Maar uit onderzoek is ook gebleken dat bepaalde bestanddelen van deze plant een gunstige werking kan hebben op de gezondheid van de huid. Lees meer over Wonderpoeder en bestel via www.desteviadrogist.nl.

Gewijzigde openingstijden

Rond de feestdagen gelden er aangepaste openingstijden. SteviJa en de webshop De Stevia Drogist zijn na de kerstdagen tot en met nieuwjaarsdag gesloten. U kunt in deze week wel uw bestellingen plaatsen, maar deze zullen op 2 januari 2012 worden verzonden. Ook telefonisch staan we u vanaf 2 januari weer graag te woord.
Let dus op dat u tijdig uw voorraad SteviJa-producten aanvult. Vrijdag 23 december is de laatste dag waarop uw bestelling wordt uitgeleverd. Ga om te bestellen naar www.desteviadrogist.nl.SteviJa Nieuwjaarsaanbieding

Om het nieuwe jaar goed te beginnen en de gezonde voornemens extra voordelig van start te kunnen laten gaan, heeft SteviJa een speciale Nieuwjaarsaanbieding.
De aanbieding bestaat uit de volgende producten:
- SteviJa Kristal
- SteviJa Vloeibaar Naturel (voordeelflacon 100 ml)
De Nieuwjaarsaanbieding kost € 21,95 in plaats van € 27,90 en is gedurende de hele maand januari geldig. Ga voor deze aanbieding naar www.desteviadrogist.nl.

Geconfijte Peer (feestelijk dessert met SteviJa Kristal)

Ingrediënten

- 50 gram boter
- Sap van 2 citroenen
- 4 rijpe conference peren (geschild en met steeltje eraan)
- 100 gram SteviJa Kristal

Bereiding

Verwarm de boter, het citroensap en het SteviJa Kristal in een kleine pan waar de peren precies rechtop inpassen. Zet vervolgens de peren rechtop in de pan en sluit de pan af met het deksel. Laat de peren in ongeveer 20 minuten op laag vuur gaar sudderen.
Haal de peren uit de pan en kook het sap in tot een dikke stroop. Leg de peren in een verwarmde schaal en lepel de stroop over de peren.

Serveren: gloeiend heet of ijskoud, eventueel met zure room en/of een bolletje vanilleijs.

Kijk voor het nieuwe oliebollenrecept met SteviJa Kristal en andere recepten op www.stevija.nl/Stevia-Recepten/.


SteviJa Kerstgroet

Wij van het SteviJa team wensen u fijne feestdagen toe.

Warme groet, 
Anna