Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.
Wilt u de nieuwsbrief van SteviJa niet meer ontvangen,
ga dan naar de link onderaan deze e-mail.

In deze nieuwsbrief:

- Huishoudbeurs en Event Groen
- Kookboek (2e druk)
- Nieuwe Productlijn
- Gezonde Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 bannernieuwsbrief

bannernieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Februari-aanbieding
bestellen

 

Beste nieuwsbrieflezers,

De vraag naar stevia is sinds de wetswijzing explosief gegroeid. In steeds meer natuurwinkels en reformhuizen bij u in de buurt vindt u onze producten. In 2012 zal SteviJa u daarom weer regelmatig op de hoogte houden via de nieuwsbrief vol interessante nieuwtjes, verrassende recepten en leuke aanbiedingen. In de nieuwsbrief van februari vindt u bijvoorbeeld nieuws over de Huishoudbeurs, een bijzonder appeltaartrecept en ook een scherpe aanbieding met het nieuwe kookboek. Lees dus snel verder!

Huishoudbeurs en Event Groen

Huishoudbeurs

Voor het eerst dit jaar zal SteviJa een stand hebben op de Huishoudbeurs in de Rai in Amsterdam. Bij de stand kunt u één van onze stevia-producten proeven en ook hebben we een scherpe beursaanbieding.
De Huishoudbeurs duurt van 18 tot en met 26 februari en onze SteviJa-stand staat in hal ´Food´ op locatie 11.113.

Event Groen

Naast de Huishoudbeurs is er ook een beurs in het WTC in Leeuwarden waar SteviJa aanwezig zal zijn. Op de beurs ‘Event Groen’ is er aandacht voor producten die passen bij ‘duurzaam leven en consumeren’.
Omdat SteviJa deze filosofie ook wil uitdragen zijn we aanwezig op de beurs en tijdens het Stevia-symposium wordt er een lezing gegeven door Anna-Gretha Visser, oprichtster van SteviJa. Wilt u meer weten over SteviJa en haar producten, kom dan naar Event Groen van 23 tot en met 25 februari. Het Stevia-symposium is op 23 februari tussen 13.00 en 17.00 uur. Ook op Event Groen is er een speciale beursaanbieding.

Kookboek (2e druk)

De tweede druk van het SteviJa Kookboek is binnen en kan worden besteld. Het boek is in een nieuw jasje gestoken en staat volop baktips en leuke recepten. De recepten zijn geschikt voor zowel SteviJa Zoetpoeder® als voor SteviJa Kristal®. Zeer geschikt dus om met minder calorieën te koken en bakken!
Het kookboek kost ter introductie € 14,95. Als u het kookboek bestelt tussen 17 februari en 21 maart krijgt u er gratis een pot Zoetpoeder bij!
Bestel direct op www.stevija.nl.Nieuwe Productlijn 'EchtEcht'

SteviJa merkt duidelijk in de markt dat steeds meer mensen zich bezighouden met een gezonde levensstijl. SteviJa heeft daarom naast haar huidige stevia-producten een nieuwe productlijn in haar assortiment. Deze producten passen net als de plantaardige zoetstof stevia binnen een bewust voedingspatroon.
De naam van de nieuwe productlijn is ‘EchtEcht’ en zal voornamelijk bestaan uit gezondheid gerelateerde voedingsproducten.
Het eerste product dat in deze productlijn wordt geïntroduceerd is Tarwegras. Dit 100% plantaardige product is rijk aan vitaminen en mineralen en draagt bij aan de algehele gezondheid. Zo bevat één dagdosering tarwegras de vitaminen en mineralen die gelijk staat aan die van de aanbevolen dagelijks hoeveelheid groente en fruit.

Tarwegras is vanaf volgende week te bestellen op www.stevija.nl en op www.desteviadrogist.nl. Een pot met 300 tabletten (Rawfood kwaliteit) kost € 14,95


Gezonde Recepten

Als lezer van de SteviJa-nieuwsbrief weet u dat de plantaardige zoetstof stevia bij een bewuste levensstijl en gezond voedingspatroon past. SteviJa maakt het u gemakkelijk door regelmatig recepten te introduceren die gezond en tegelijk verrassend lekker zijn. Kijk voor diverse nieuwe recepten op www.stevija.nl/Stevia-Recepten. Hieronder een voorproefje op de nieuwe serie recepten:

Anna´s Appeltaartje

Als alternatief voor de gebruikelijke appeltaart heeft SteviJa een variant ontwikkeld met slechts een fractie van de calorieën. De taart is heerlijk fris van smaak en structuur en heeft een kortere bereidingstijd dan u gewend bent.

Ingrediënten

  • 750 gram appel (geraspt)
  • 2 theelepels kaneel
  • 25 gram SteviJa Kristal®
  • sap van een halve citroen
  • 150 gram rozijnen
  • 150 ml appeldiksap
  • 850 ml water
  • 3 zakjes agar-agar poeder
  • Springvorm (circa 16 cm)

Bereiding

Bekleed de springvorm aan de binnenkant met bakpapier. (om lekkage in de springvorm te voorkomen)

Meng in een kom de appel, kaneel, Kristal, citroensap en de rozijnen.
Leng het diksap aan met het water en roer het agar-agar poeder erdoor. Breng het diksap aan de kook, laat het 2 minuten doorkoken en laat het vervolgens iets afkoelen. (hierdoor wordt het appeldiksap iets dikker).
Voeg het afgekoelde diksap toe aan de overige ingrediënten en giet het mengsel in de springvorm.
Laat de taart tenminste een uur afkoelen in de koelkast. Eet smakelijk!

Snoepjes

In de serie gezonde recepten met agar-agar poeder heeft SteviJa ook heerlijk snoepjes ontwikkeld van puur en alleen fruit!
Tip!
Organiseer een kinderfeestje met zelf snoep maken. Kijk voor dit leuke recept op www.stevija.nl/Stevia-Recepten/.