Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Ga dan naar de online versie.
Wilt u de nieuwsbrief van SteviJa niet meer ontvangen,
ga dan naar de link onderaan deze e-mail.

In deze nieuwsbrief:

- Huishoudbeursnieuws
- Chocolade met stevia
- Lente-Aanbieding
- Paasrecept

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lente-aanbieding
bestellen

 

Beste nieuwsbrieflezers,

De lente hangt alweer een tijdje in de lucht. De vogels fluiten vrolijk bij zonsopkomst, mensen maken hoopvol de tuinset schoon en het was afgelopen weekend weer druk bij de tuincentra. Iedereen wil de tuin voorjaarklaar maken en genieten van het warme lentezonnetje. Ook SteviJa heeft er zin in en heeft in deze nieuwsbrief speciaal aandacht voor de lente en Pasen. Zo is er een voordelige lente-aanbieding en een smakelijk paasrecept om je vingers bij af te likken. Lees dus snel verder.

 

Huishoudbeursnieuws

Voor het eerst dit jaar was SteviJa met een stand aanwezig op de Huishoudbeurs in de Rai in Amsterdam. En dat hebben we geweten! Het was een overweldigend succes! We hebben heel veel geïnteresseerden aan onze stand mogen ontvangen en veel mensen kennis laten maken met onze nieuwe plantaardige zoetstof. Bedankt voor uw komst en wat ons betreft tot volgend jaar! Wij heten u dan graag opnieuw welkom met interessante nieuwe producten en verrassende aanbiedingen.

bannernieuwsbrief

 

Cavelier Chocolade met stevia

Nieuw in het assortiment van SteviJa zijn de met stevia gezoete chocolades van Cavelier. Voor deze chocolade is geen suiker of chemische zoetstof gebruikt, dus u kunt verantwoord genieten van deze lekkernij. De chocolade is er in vier varianten: Puur, Melk, Melk met Hazelnoot en Wit met Gepofte Rijst.
Ga voor informatie naar www.stevija.nl en bestel de Lente-Aanbieding om voordelig kennis te maken met deze met stevia gezoete chocolade.

 

Lente-Aanbieding

De Lente-Aanbieding bestaat uit SteviJa Naturel Vloeibaar (40 ml) en een plak Cavelier Chocolade. Bij deze Lente-Aanbieding ontvangt u de chocolade gratis! U betaalt dus in plaats van € 10,90 alleen de SteviJa Naturel Vloeibaar van € 7,95!
De aanbieding is geldig tot en met Tweede Paasdag (9 april 2012). Ga om de aanbieding te bestellen naar www.stevija.nl.

 

Paaseitjes en bonbons gemaakt met marsepein

Ingrediënten Paaseitjes

 • 100 gr amandelmeel
 • 20 gr SteviJa Kristal
 • 40 gr SteviJa Zoetpoeder
 • 1 eetlepel water
 • ½ theelepel amandelaroma
 • Gele kleurstof (verkrijgbaar bij de toko)

Ingrediënten Paasbonbons

 • 100 gr amandelmeel
 • 20 gr SteviJa Kristal
 • 40 gr SteviJa Zoetpoeder
 • 1 eetlepel water
 • ½ theelepel amandelaroma
 • Gele kleurstof (verkrijgbaar bij de toko)
 • 160 gr Cavelier Chocolade (Melk of Puur)
 • Een beetje boter
 • Silicone muffinsbakvorm (voor 12 minimuffins)

Bereiding Paaseitjes
Meng met een vork het Zoetpoeder, amandelmeel en Kristal door elkaar. Voeg het water en het amandelaroma toe en kneed het geheel tot een rol marsepein.
Wikkel de rol marsepein in huishoudfolie en laat het een nacht in de koelkast rusten. Verwerk het marsepein tot paaseitjes of andere figuurtjes.

Tip: Voeg eventueel wat cacaopoeder toe voor een bruine kleur.

Bereiding Paasbonbons
Bereid de marsepeinvulling als aangegeven bij de Paaseitjes.

Verdeel de marsepein over de bakvormpjes en druk het met een lepel stevig aan. Zet de bakvorm 30 minuten in de diepvries. Haal vervolgens de ingevroren marsepein uit de bakvorm en bewaar de marsepein opnieuw in de diepvries.

Plaats een rooster iets onder het midden van de oven verwarm deze voor op 130 °C.

Maak de bakvorm schoon en voeg aan elk vormpje een likje boter toe. Breek de chocolade in stukjes en verdeel deze over de bakvorm. Zet de bakvorm met de chocolade in de oven en wacht tot de chocolade is gesmolten.
Haal de bakvorm uit de oven en roer het chocolademengsel in de vormpjes goed door elkaar. Haal de bevroren marsepein uit de vriezer en duw ze met een vorkje in de gesmolten chocolade.
Laat de bonbons 60 minuten afkoelen in de koelkast totdat de chocolade helemaal hard is geworden. Druk ze daarna voorzichtig uit de bakvorm.