Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven, klik dan hier.

SteviJathema

Beste nieuwsbrieflezers,

Zo vlak voor Koninginnedag de nieuwe nieuwsbrief van SteviJa. We hebben er zin in! Hopelijk wordt het mooi weer en is er weer overal gezelligheid. Wij ondersteunen dit in deze nieuwsbrief met een verrassend lekkere Upside-down-cake met perzik. Daarnaast hebben we goed nieuws over onze Zoetjes en gloednieuwe producten, zoals SteviJa Vloeibaar met fruitsmaak. Lees dus snel verder.

 


SteviJa Zoetjes Aanbieding

Nieuwe SteviJa Zoetjes

Na enig doorontwikkelen, en dit heeft veel tijd gevraagd, heeft SteviJa haar Zoetjes nog verder verbeterd. Het nieuwe recept bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De Zoetjes lossen erg goed op in zowel warme als koude dranken en de smaak is te vergelijken met die van suiker. Ook is de dispenser in een nieuw jasje gestoken en we zijn erg trots op het resultaat.
Vanaf nu kunt u kennismaken met dit vernieuwde product en in mei kan dit extra voordelig want de nieuwe dispenser is opgenomen in de Mei-aanbieding. Daarnaast blijft de aanbieding '5 halen, 4 betalen' natuurlijk ook gelden voor de dispensers met 300 Zoetjes. Ga voor het bestellen van deze aanbiedingen naar SteviJa.nl.


SteviJa Vloeibaar Fruitsmaak

Nieuw SteviJa Vloeibare Smaakvarianten

Helemaal nieuw en nog nergens anders verkrijgbaar zijn de SteviJa Vloeibare smaakvarianten! Ook helemaal natuurlijk en heerlijk in (bron)water, yoghurt of bijvoorbeeld bij het maken van ijs.
Denk aan de ondersteuning die dit product kan geven bij gewichtsbeheersing! Per bereid glas bevat dit product namelijk slechts 0,4 kcal. En, het handige 40 ml flesje is goed voor maar liefst 100 doseringen. Bestel meteen uw favoriete smaak op SteviJa.nl.


Mei-Aanbieding

SteviJa Mei-Aanbieding

De mei-aanbieding geeft u de mogelijkheid om extra voordelig kennis te maken met onze nieuwe producten. De aanbieding bestaat uit de nieuwe dispenser met 300 Zoetjes en een flacon met één van de nieuwe vloeibare smaakvarianten. Normaal kosten deze producten samen € 19,90 maar in de Mei-Aanbieding slechts € 14,95.
De aanbieding duurt de gehele maand mei en kan onbeperkt worden besteld op SteviJa.nl.


Upside-down-cake met perzik

Speciaal rondom Koninginnedag hebben we gekozen voor de verrassende Upside-down-cake met perzik. Deze cake is natuurlijk weer verantwoord gezoet met SteviJa Kristal en bevat dus een fractie van de calorieën. Veel bakplezier gewenst!

SteviJa Taart

Ingrediënten

  • 175 gram boter (kamertemperatuur)
  • 120 gram yoghurt
  • 50 gram SteviJa Kristal
  • geraspte schil van 2 citroenen
  • 2 theelepel SteviJa Baksoda
  • 4 eetlepel gekookte melk
  • 6 eieren
  • 250 gram bloem
  • 4 perziken (gehalveerd en ontpit)
  • Ovenschaal (circa 20 x 30 cm)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC en vet de ovenschaal in met olie of boter.

Roer de boter, yoghurt, het Kristal en de citroenschil tot een romig mengsel. Los de Baksoda op in de hete melk en roer deze door het mengsel.
Voeg de eieren en de bloem toe aan het mengsel en roer opnieuw tot een glad geheel.
Leg de perzikhelften in de schaal met de snijkant naar beneden en schenk het mengsel voorzichtig over de perziken in de schaal. Zet de schaal in de oven en bak de taart in circa 40 minuten gaar.

Laat de taart iets afkoelen en keer de schaal om op een plat bord of een taartschaal.

Ga voor meer verantwoorde recepten naar SteviJa Recepten