Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven, klik dan hier.

SteviJathema

Beste nieuwsbrieflezers,

Vlak voor de aftrap van het Europees Kampioenschap in Polen, nog een nieuwsbrief van SteviJa met een oranje tintje. We hebben nieuws over certificering van SteviJa, over de nieuwe Raw Food Shop en een voordelige E.K.-aanbieding. Lees dus snel verder!

 


Rawfood

Nieuw Raw Food Shop

Wij van SteviJa, maar ook veel van de gebruikers van SteviJa-producten, zijn zich heel bewust van het belang van gezonde voeding. Daarom heeft SteviJa een nieuwe webshop geopend onder de naam Raw Food Shop. In deze webwinkel worden producten verkocht die 'Raw' zijn.
Rawfood geeft enorme gezondheidsvoordelen. Lees meer over deze voeding en levensstijl op Over Raw Food.
Houd de Rawfood-website in de gaten want er worden steeds nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

Wilt u voortaan ook op de hoogte worden gehouden van nieuws en aanbiedingen van de Raw Food Shop? Ga dan naar 'Inschrijven Nieuwsbrief' en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief.SteviJa GS1 Certificering

GS1 Certificering

Sinds 1 mei van dit jaar is SteviJa gecertificeerd voor gebruik van het systeem van ‘GS1’. Dit is de database die de registratie doet van de EAN-codering, de streepjescodes en bijbehorend nummer. Voor SteviJa is dit een mijlpaal omdat hierdoor de stap van de SteviJa-producten naar de supermarkt weer iets dichterbij gekomen is.

E.K. Aanbieding

E.K. Aanbiedingen

SteviJa Kristal (2e zak halve prijs)
De aanbieding voor de komende weken geldt tot en met zondag 1 juli, de datum van de finale van het E.K.. Dus ook als Nederland niet in de finale komt blijft de aanbieding gewoon geldig!
Deze keer hebben we de tweede zak SteviJa Kristal voor de helft van de prijs. Dus voor twee zakken SteviJa Kristal betaalt u slechts € 18,95 in plaats van € 25,90!

Stevia zaadjes (gratis bij uw bestellingen)
Naast de SteviJa Kristal-aanbieding ontvangt u tijdens het E.K. bij iedere bestelling een gratis zakje stevia zaad. Bestel dus snel op onze website SteviJa.nl!E.K. Overwinningstaart Recept

Ook al is de overwinning (nog) niet daar, SteviJa heeft alvast wel een leuk taartrecept om de oranjefeestelijkheden extra te benadrukken. Veel bak- en smulplezier!

SteviJa Taart


Ingrediënten (bodem)

 • boter en bloem (voor de taartvorm)
 • 150 gram boter
 • 60 gram SteviJa Kristal
 • 1 eetlepel vanillearoma (optioneel)
 • 3 eieren
 • 250 gram zelfrijzend bakmeel
 • 50 ml melk
 • 1 theelepel SteviJa Baksoda
 • 1 reep Cavalier Chocolade (melk)
 • 1 eetlepel boter
 • Taartvorm (28 cm)

Ingrediënten (vulling)

 • 30 gram SteviJa Zoetpoeder®
 • 250 ml slagroom
 • 250 ml mascarpone
 • 500 gram verse aardbeien
 • 3 eetlepel geraspte kokos (optioneel)


Bereiding (bodem)

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor op 160 °C.

Vet de taartvorm in en bestuif deze met bloem.
Klop in een beslagkom met de mixer de boter zacht en romig. Voeg de Kristal en het vanillearoma toe en klop het geheel tot een gladde massa. Mix er één voor één de eieren door en klop het geheel gedurende 3 minuten op de hoogste stand tot een glad beslag. Voeg tot slot het bakmeel in gedeelten toe en mix het 1 minuut op de hoogste stand.
Breng de melk aan de kook en los de Baksoda er in op en roer dit door het beslag. Giet het beslag in de taartvorm en bak de taartbodem in circa 30 - 35 minuten gaar.

Haal na het bakken de bodem uit de vorm en laat de bodem op een bord iets afkoelen. Brokkel de chocolade in een kommetje, voeg de boter toe en laat dit au-bain marie smelten. Schenk het chocolademengsel over de taartbodem en laat dit opstijven in de koelkast.

Bereiding (vulling)

Voeg het Zoetpoeder toe aan de room, sla het tot slagroom en roer de mascarpone erdoor. Doe deze crème in een slagroomspuit en breng de crème aan op de taartbodem.
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer ze. Verdeel de aardbeien over de crèmelaag en garneer met geraspte kokos.

Tip: Ook heerlijk met perzik en pure hagelslag!

Ga voor meer heerlijke recepten naar SteviJa Recepten.