Wordt deze SteviJa Nieuwsbrief niet goed weergegeven, klik dan hier.

SteviJa Zomerthema

Beste nieuwsbrieflezers,

Met het inluiden van de zomer op de langste dag is de zomer officieel gestart. En ondanks dat het zomerweer nog niet helemaal wil doorzetten, toch een SteviJa-nieuwsbrief met een zonnig en zomers karakter. Zo hebben we een heerlijk zomers recept, een aanbieding om de zomer voordelig in te luiden en nieuws over de Raw Food Shop. Lees dus snel verder!

 

Rawfood

Nieuw SteviJa Uitgelicht

Voortaan zal er in de SteviJa-Nieuwsbrief extra aandacht worden geschonken aan ondernemers/klanten die SteviJa producten op een bijzondere manier gebruiken. In de rubriek `SteviJa Uitgelicht` zullen deze initiatieven onder de aandacht worden gebracht. Dit kan gaan om recepten, weetjes en nieuwtjes met betrekking tot SteviJa en stevia-producten.
In deze SteviJa-Zomernieuwsbrief de familie Struiksma uit Drachten die SteviJa Kristal heeft gebruikt voor het inmaken van aardbeienjam. `Wij hebben de aardbeien uit onze eigen moestuin en hebben hier heerlijke, suikervrije jam van gemaakt`, aldus mevrouw Struiksma. `De potjes jam verkopen we aan huis en onze klanten worden helemaal enthousiast als ze horen dat deze zonder suiker is. Ik heb 100 gram SteviJa Kristal per kilo aardbeien gebruikt en heb uitgerekend dat er minder dan 5 calorieën (aan Kristal) in mijn potjes jam zit.`
Wilt u de aardbeienjam van de familie Struiksma kopen, het adres is De Meer 46 in Drachten. Als u ook een leuk initiatief met SteviJa heeft en in de volgende nieuwsbrief wilt staan, stuur dan een e-mail naar SteviJa.


Juvo Rawfood
Juvo Rawfood Slim

Juvo Raw maaltijdvervanger

Na de introductie van de Raw Food Shop in de vorige nieuwsbrief zijn er weer een aantal gezonde en rauwe producten bijgekomen. Sommige producten zijn uitsluitend via De Raw Food Shop verkrijgbaar, andere producten kent u inmiddels via SteviJa.
Een nieuw product op beide websites is de `rauwe` maaltijdvervanger van Juvo. Juvo kent twee varianten, een `normale` Raw Meal-variant en een `Slim`-variant welke extra ondersteunt bij gewichtsbeheersing. Beide Juvo-varianten bevatten 55 biologische groenten, fruit en granen en kunnen worden gebruikt als aanvulling op de dagelijkse maaltijd, of ter vervanging van één of meerdere maaltijden per dag. Juvo is een revolutionair product waarmee een uitgebalanceerde maaltijd kan worden bereid in een handomdraai. SteviJa is er daarom trots op dat ze deze rauwe en biologische maaltijdvervanger op haar websites kan aanbieden.
Een pot Juvo bevat circa 15 maaltijden en kost in de winkel € 59,95, maar is via de website verkrijgbaar voor € 49,95. Ga om meer over Juvo te lezen of om Juvo te bestellen naar SteviJa.nl.

Onder de kopers die voor 12 juli een pot Juvo aanschaffen worden drie handige Juvo-drinkbekers verloot! (winkelwaarde € 6,95)

SteviJa Zomeraanbieding

Zomeraanbiedingen

E.K.-Aanbieding
Ook al was het E.K. voor Nederland geen succes, de E.K.-Aanbieding van SteviJa daarentegen was bijzonder populair. We hebben daarom besloten om deze aanbieding in de maand juli door te laten lopen.

Zomeraanbieding
Voor de klanten die inmiddels gebruik hebben gemaakt van de E.K.-Aanbieding en daardoor momenteel voldoende voorraad SteviJa Kristal in huis hebben, is er een extra aanbieding in juli, de SteviJa Zomeraanbieding. De Zomeraanbieding bestaat uit twee tafeldispensers SteviJa Zoetjes, waarbij u de tweede dispenser voor de halve prijs ontvangt! U betaalt voor twee dispenser slechts € 8,90.
De aanbieding gaat vandaag al in dus u hoeft niet tot zondag te wachten met bestellen! Ga om te bestellen naar SteviJa.nl.


SteviJa Facebook

SteviJa op Facebook

SteviJa is inmiddels ook actief op Facebook, hét online social media platform.
Ga naar Facebook.com/stevijanederland en `Like` ons of word vrienden. Via Facebook bent u nog eerder op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen, nieuwe recepten en andere leuke informatie over SteviJa.


Zomerse Pinacoladasensatie

Deze keer een recept met SteviJa Kristal. De Zomerse Pinacolada Sensatie is heerlijk op een warme zomerdag. Maar ook op een regenachtige zomeravond is dit recept lekker als nagerecht of als fris tussendoortje. Eet smakelijk!

SteviJa Taart


Ingrediënten (bodem)

  • Beetje zonnebloemolie
  • 500 ml ananassap
  • 400 ml kokosmelk
  • 250 ml slagroom
  • 30 ml rum-aroma
  • 2 zakjes agar-agar (Natuurwinkel)
  • 30 gram SteviJa Kristal

  • Puddingvorm


Bereiding

Vet de puddingvorm dun in met zonnebloemolie, zodat de pudding straks makkelijker uit de vorm komt.

Meng in een steelpan de ingrediënten en breng dit langzaam aan de kook. Laat het mengsel 2 minuten al roerend doorkoken. Neem de pan van de warmtebron en schenk het mengsel in de vorm.
Laat de pudding afkoelen en laat deze vervolgens 2 uren opstijven in de koelkast. Leg een bord op de vorm en draai deze om zodat de pudding op het bord komt te liggen.

Variatietip: Maak ter decoratie leuke figuurtjes aan de bovenkant van de pudding door een deel van het mengsel te mengen met een kleurstof (bijvoorbeeld rode bietensap).

Ga voor meer heerlijke recepten naar SteviJa Recepten.